به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین، فرهاد نیکخواه با اشاره به مشکلات متعددی که در منطقه جغرافیایی این کارخانه وجود دارد گفت: هزینه حمل و نقل و بسیاری از هزینه های دیگر در طول سال های گذشته افزایش یافته و علاوه بر این شیوع بیماری کرونا و انسداد مرزها و تحریم های ظالمانه نیز بر روند صادرات سیمان تاثیر منفی گذاشته است.
وی با اشاره به اهمیت سیاستگذاری در شستا و سیتا توضیح داد: اگر رهنمودهای مدیران عامل شستا و سیتا نبود بدون شک سیمان خاش نیز مانند برخی از کارخانه های کشور دچار مشکلات زیر ساختی می شد اما خوشبختانه این شرکت موفق شد به سود خالص ۲۶ میلیارد تومانی در سه ماهه نخست سال جاری دست یابد که این رقم حاکی از رشد ۱۰۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
مدیرعامل شرکت سیمان خاش با اشاره به استقبال مشتریان از بورس کالا توضیح داد: خوشبختانه مشتریان سنتی سیمان نیز رفته رفته آماده خرید از بورس کالا شدند. این امر منجر می شود علاوه بر افزایش تعدادی طرف تقاضا و خروج سیمان از انحصار عده ای خاص، قیمت دستوری نیز از بین برود و نظام قیمت گذاری بر مبنای عرضه و تقاضا شکل بگیرد. ورود سیمان به بورس کالا از اواخر خرداد ماه انجام شد و در ماه های آتی نتایج مناسبی برای سیمان خاش و هلدینگ خواهد داشت.
نظر شما