خلیل آقاجانلو در گفتوگو با خبرنگار بازار به کمبود نیرو در برخی از ادارات شهرستان های استان اشاره کرد و گفت: در ماهنشان فقط یک نیرو فعالیت های حقوقی اداره را انجام می دهد که این امر موجب کاهش کیفیت کار نیز می شود.
وی با بیان اینکه نیروهای بومی و کیفی در مجموعه های دولتی وارد نمی شوند ،اظهار کرد: این موضوع موجب شده تا ما نیز با کمبود نیروهای با تجربه و بومی در ادارات منابع طبیعی شهرستان ها مواجه باشیم و در این راستا باید در سطح کلان برای این موضوع فکری اندیشیده شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری زنجان گفت: در دهه های گذشته در دو حوزه ماهنشان و ایجرود اقدامات آبخیزداری مطلوبی انجام شده و طرح ساماندهی رودخانه در راستای حفاظت از اراضی حاشیه رودخانه در مقابل سیلاب در روستاهای ساری کندی و قره چای اجرا شده است.
آقاجانلو با بیان اینکه پروژه کنترل سیلاب در روستاهای سریک، پشتوک، قره باتلاق، هر دو روستای مغانلو، شیخلو، میرآخور، ماد آباد، خندق لو و میانج دندی در سطح حوزه ماهنشان انجام شده است،تاکید کرد: یکی از برنامه هایی که در حال حاضر در دست مطالعه است پروژه کنترل سیلاب حوزه شهری ماهنشان است و اجرای این طرح در حوزه شهری ماهنشان به وسعت هفت هزار هکتار به دلیل سیل خیز بودن منطقه حائز اهمیت است و عملیاتی کردن آن نیز نیازمند مطالعه می باشد و در این میان باید ابتدا مطالعات اولیه باید صورت گیرد تا وارد فاز اجرا شود.
وی به اجرای طرح دیوار حفاظتی در خیرآباد دندی اشاره کرد و گفت: به دلیل این که در هنگام وقوع سیلاب، سیل وارد روستا می شد، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اعتبارات استانی طرح دیوار حفاظتی را در این روستا اجرا کرد و اقدامات مختلف آبخیزداری و آبخوان داری در ایجرود نیز اجرا شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری زنجان ابراز داشت: در روستاهای بیدگینه، چسب، احمد کندی، سیدلر، و زرین آباد اقدامات آبخیزداری مطالعه و اجرا شده است.
نظر شما