به گزارش بازار به نقل از شاتا، محسن صالحی نیا با بیان اینکه پروژه در قالب سرمایه گذاری مشارکتی ایدرو و طرف خارجی ( jv) در حال انجام است، گفت : انواع لامپ های LED ضد انفجار از محدوده ۳۰ وات تا ۲۰۰ وات محصولات تولیدی این واحد صنعتی است که در فرایند ساخت آنها از فناوری روز بهره گرفته می شود و کاربری های مختلف صنعتی و عمومی دارند.
وی برآورد سرمایه گذاری این طرح را ۴۰۰ میلیارد ریال و زمان بهره برداری این واحد صنعتی را آذر ماه امسال اعلام کرد.
رئیس ایدرو با اشاره به اینکه در این طرح انتقال دانش فنی نیز اتفاق خواهد افتاد، تصریح کرد : ظرفیت نهایی تولید سالانه این کارخانه ۱۹۰ هزار شعله انواع چراغ های روشنایی ضد انفجار است که این میزان تولید حدود ۱۴ هزارمگاوات ساعت در سال کاهش مصرف را در پی دارد.
به گفته صالحی نیا، بهره برداری از این واحد صنعتی موجب صرفه جویی ارزی یک میلیون دلاری ناشی از کاهش واردات این محصول می شود.
وی ادامه داد: امروزه با توجه به روند روز افزون مصرف برق، انواع چراغ های روشنایی LED به علت بازدهی بالا و مصرف برق پایین روز به روز بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.
معاون وزیر صمت گفت: دلیل اصلی استفاده از چراغ روشنایی LED بهره وری انرژی بالا در مقایسه با دیگر تکنولوژی های چراغ خیابانی از جمله سدیم فشار بالا (HPS) و متال هالید ( MH) است.
صالحی نیا افزود: عمر هر شعله چراغ LED حدود ۵ برابر لامپ های کم مصرف فلورسنتی است که میزان مصرف انرژی الکتریکی آن یک چهارم لامپ های کم مصرف است.
گفتنی است که علاوه بر مصرف بسیار پایین انرژی، قابلیت انتخاب طیف نور از ۳۰۰ تا ۶۰۰۰ درجه کلوین، قابلیت نصب در معابر خیابانی یا بزرگراهی، توزیع نور مطابق با استاندارد روشنایی، قابلیت سازگاری با سیستم های سولار و خورشیدی، عمر طولانی قطعات مصرفی، سازگاری اب محیط زیست و… ار جمله مزایای چراغ های روشنایی ضد انفجار) ( LED است.
نظر شما