به گزارش بازار به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، علی اکبر آشوری افزود: نظارت مستقیم و مستمر بر وضعیت جادهها برای کنترل ترافیک و اطلاع رسانی به موقع وضعیت راهها به کاربران جادهای در جهت افزایش ایمنی سفر، از اهداف هوشمند سازی جادههای کشور بوده که این امر بین سالهای ۹۲ تا ۹۹ رشد قابل ملاحظهای داشته است.
وی اضافه کرد: با توجه به توانمندی مطلوب مرکز مدیریت راههای این سازمان در حوزه سیستمهای حمل و نقل هوشمند (ITS) در سطح جادههای کشور شامل دوربینهای نظارت تصویری، دوربینهای ثبت تخلفات عبور و مرور جادهای، تابلوهای پیام متغیر خبری (VMS) و دستگاههای تردد شمار برخط تعداد این دستگاهها در سطح جادههای کشور افزایش یافته به طوری که از سال ۹۲ تا سال ۹۹ مجموع سامانههای حمل ونقل هوشمند جادهای از ۲۳۵۶ دستگاه به ۵۲۳۳ دستگاه افزایش یافته است.
آشوری گفت: تعداد دوربینهای نظارت تصویری از ۵۸۴ به ۸۵۸ دستگاه، دوربینهای ثبت تخلفات عبور و مرور از ۳۸۲ به ۱۶۹۴ دستگاه، تابلوهای پیام متغیر خبری (VMS) از ۱۹۳ به ۲۱۲ دستگاه و تعداد دستگاههای تردد شمار برخط از ۱۱۹۷ به ۲۴۶۹ دستگاه افزایش یافته است.
مدیر مرکز مدیریت راهها افزود: تعداد دوربینهای نظارت تصویری نیز در بین سالهای ۹۲ تا ۹۹ در کشور افزایش یافته به طوری که در سال ۹۲ از ۵۸۴ دستگاه به ۶۶۹ دستگاه رسیده و از پایان سال ۹۴ تا پایان سال ۹۹ به رشد صعودی خود ادامه داده و به رقم ۸۵۸ دستگاه رسیده است.
آشوری گفت: در بحث دوربینهای ثبت تخلفات عبور و مرور در سطح کشور نیز از سال ۹۲ تا سال ۹۹ تعداد این دوربینها افزایش داشته و از ۳۸۲ دستگاه در سال ۹۲ به ۱۶۹۴ دستگاه در سال ۹۹ رسیده است، همچنین در خصوص تعداد دستگاههای تردد شمار برخط در سطح کشور نیز از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۹ رقم افزایشی از ۱۱۹۷ به ۲۴۶۹ دستگاه در تعداد این دستگاهها مشاهده میشود.
نظر شما