جلیل چاجی در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهارکرد: متأسفانه به واسطه گران شدن مصالح ساختمانی ما هم در فروش مصالح و هم در بازار ساخت مسکن یک رکود را مشاهده میکنیم چرا که توان اقتصادی مردم کاهش یافته است.
نائب رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی خراسانجنوبی ادامهداد: اگر از شهرداریها درباره میزان صدور پروانههای ساختمانی بپرسیم، بی شک از کاهش صدور خواهد گفت که نشان از کاهش ساخت و ساز است.
چاجی با بیان اینکه قیمت مصالح ساختمانی در بازار خراسانجنوبی حدأقل ۳۰ و حدأکثر ۵۰ درصد در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۰ افزایش داشته است، بیانکرد: گران شدن هزینه حمل و نقل، گران شدن هزینه کارگری و افزایش هزینههای کارخانهها از علل مهم این افزایش قیمت است.
وی درباره علل گران شدن مصالح ساختمانی تولید داخل استان چون سیمان نیز افزود: در مورد محصولی چون سیمان هر چند به واسطه تولید در داخل استان هزینه حمل و نقل چندانی ندارد، ولی بحث فرآوری و خرید دستگاههای خارجی بر افزایش قیمت آن تأثیر داشته است.
نائب رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی خراسانجنوبی با بیان اینکه افزایش هزینههای کارگری نیز بر گران شدن مصالح ساختمانی در سه ماهه اول سال بی تأثیر نبوده است، گفت: باید به این نکته اشاره کرد که ۵ تا ۱۰ درصد از گران شدن مصالح بابت افزایش هزینههای کارگری بوده است.
چاجی اظهارکرد: افزایش هزینه های حمل و نقل نیز پنج درصد از علل گران شدن مصالح ساختمانی در بازار خراسانجنوبی را شامل میشود.
نظر شما