علیرضا نصرآبادی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهارکرد: بارندگی های سه روز گذشته موجب جمع آوری ۱۵میلیون مترمکعب آب در سازه های آبخیزداری استان شد.
وی با بیان اینکه این استان از جمله مناطق درگیر با بحران کم آبی و خشکسالی بی سابقه است، بیان داشت: توجه به سازه های ابخیزداری در مدیریت لحظه ای سیلاب مهم است که مسئولان باید بیشتر توجه کنند.
وی با بیان اینکه حدود یک سوم مساحت استان معادل ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار را عرصه های بیابانی تشکیل می دهد، تصریح کرد: نفوذ آب در این اراضی به علت وجود نداشتن ریشه گیاهان و به هم پیوستگی شدید خاک، در حد متوسط به پایین است و در برخی مناطق همچون دق های کاملا رُسی، نفوذ آب نزدیک به صفر است.
وی با اشاره به اینکه مهار روان آب ها راهی برای گذر از کم آبی در استان است، اضافه کرد: برای مهار روان آب های سطحی و سیلاب ها، سازه های آبخیزداری به صورت های خاکی، سنگی و بیولوژیک در استان احداث می شود که باید به حوزه توجه دو چندان داشته باشیم.
وی تصریح کرد: احیاء کشاورزی، امید به زندگی و برگشت به روستاها، کنترل سیلاب و جلوگیری از تخریب چاهها و قناتها در اثر سیل، از جمله دستاوردهای سازههای آبخیزداری در استان است.
نظر شما