۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۱
شکر در بازار ۲ نرخی شد| برای مصرف کننده ۸۷۰۰ برای قنادان ۱۱۵۰۰ تومان
رئیس اتحادیه بنکداران در گفتگو با بازار:

شکر در بازار ۲ نرخی شد| برای مصرف کننده ۸۷۰۰ برای قنادان ۱۱۵۰۰ تومان

اخیرا اعلام شد که پنج نرخی بودن قیمت شکر در بازار مصرف کنندگان را دچار سردرگمی کرده اما واقعیت این است که به گفته آقاطاهر، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران قیمت شکر دو نرخی است.

بازار؛ گروه اصناف و بازرگانی: هم اکنون در بازار قیمت شکر بسته بندی برای مصرف کنندگان ۸۷۰۰ تومان قیمت دارد که بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد ۱۲۰۰ تومان به هزینه‌های بسته‌بندی آن اختصاص دارد.

با وجود دو نرخی بودن قیمت شکر در بازار( ۸۷۰۰ تومان برای مصرف کنندگان برای تنظیم بازار و ۱۱۵۰۰ تومان برای استفاده برخی از واحدهای صنفی از جمله قنادان و شیرینی پزان) کمبودی در بازار وجود ندارد و اگر هم باشد بسیار اندک است.

کمبود شکر در بازار حدود ۱۵ درصد است
گزارش میدانی خبرنگار بازار نشان می‌دهد تا دو هفته پیش شکر در بازار با کمبود حدود ۴۰ درصدی مواجه بود، اما در ۲ هفته اخیر با آغاز توزیع شکر توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اکنون کمبود شکر در بازار به حدود کمتر از ۱۵ درصد رسیده است.

در حال حاضر توزیع این کالای اساسی در بین خانواده ها به سرعت ادامه دارد تا کمبود آن در بازار طی روزهای آینده برطرف شود، در این خصوص خبرنگار بازار با «محمد آقا طاهر» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران به گفتگو نشسته است تا از آخرین وضعیت شکر در بازار مطلع شویم.

این مقام مسئول در اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران تاکید کرد: با توزیع شکر توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اکنون شکر در بازار کمبود اندکی دارد که آن هم در حال برطرف شدن است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: قبل از ماه مبارک رمضان وزارت صنعت اعلام کرد به هر میزانی شکر نیاز باشد بنکداران می توانند درخواست بدهند تا پس از بسته بندی به ازای هر کیلو گرم ۸۷۰۰ تومان از طریق فروشگاه ها و مغازه ها به مصرف کنندگان به فروش برسد.

آقاطاهر با بیان اینکه هم اکنون وزارت صنعت شکر توزیع می کند و کمبود اندکی در بازار وجود دارد، اظهار داشت: در طرح تنظیم بازار باید شکر به قیمت ۸۷۰۰ تومان با بسته بندی یک کیلو گرمی به دست مصرف کنندگان برسد و بسته بندی ۹۰۰ کیلوگرمی مورد قبول نیست.

۲ نرخی بودن قیمت شکر بازار را آشفته کرده است
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران یادآور شد: قیمت شکر در بازار ۲ نرخی است و این ۲ نرخی بودن بازار را آشفته کرده است.

این مقام مسئول در اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران تاکید کرد: اگر این کالای اساسی تک نرخی شود از نظر روانی بسیار تاثیرگذار است و مصرف کنندگان دیگر نگران نیستند، زیرا در این صورت می دانند قیمت شکر در همه جا تک نرخی است.

وی تصریح کرد: هم اکنون اتحادیه بنکداران تهران بر اساس تقاضای همکاران ۵۰ تا ۱۰۰ تن حواله صادر می کند تا بنکداران پس از بسته بندی شکر آن را به خواربار فروشان، سوپر مارکت ها و سایر واحدهای صنفی که پروانه کسب مرتبط دارند با نظارت بازرسان اتاق اصناف و وزارت صنعت عرضه می کنند تا از این طریق به مردم بفروش برسد.

خرید بیش از نیاز به کمبود روغن در بازار دامن زده است
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در پاسخ به سوال خبرنگار بازار در خصوص وضعیت روغن در بازار گفت: روغن نسبتا مدتی است در بازار کم است و از نظر روانی خرید بیش از نیاز مردم به کمبود روغن در بازار دامن زده است.

آقا طاهر بیان کرد: کمبودی در بازار وجود ندارد اما گرانی در بازار حاکم است و به نظر می رسد با تخلیه ۲ کشتی حامل روغن بزودی کمبود روغن در بازار برطرف شود.

تخم مرغ کمبودی نداریم و قیمت آن کمتر از نرخ مصوب است
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در پاسخ به سوال خبرنگار بازار مبنی بر اینکه آیا تخم مرغ در بازار کمبودی دارد یا نه؟ گفت: هم اکنون تخم مرغ هیچ کمبودی در بازار ندارد و به قیمت کمتر از مصوب در بازار به فراوانی موجود است و به اندازه کافی تخم مرغ به بازار عرضه می شود.

شایان ذکر است که اواخر هفته گذشته «قاسمعلی حسنی» دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ۵ نرخی شدن شکر در بازار خبر داد و اظهار داشت: نرخ مصوب ۶۶۵۰ تومان برای واحدهای تولیدی، نرخ مصوب۸۷۰۰ تومان برای مصرف کننده، نرخ مصوب ۱۱هزارو۵۰۰ تومان برای بنکداری ها، نرخ آزاد بنکداری ۱۳هزار و۵۰۰ تومان به صورت کیسه های ۵۰ کیلویی و نرخ آزاد مصرف کننده هم که گفته می شود تا ۱۴ هزار تومان هم رسیده است.

وی یادآور شد: در فروش شکر گران فروشی رخ داده و این گران فروشی بعضا به بیش از ۹۰ درصد هم رسیده است.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی در پاسخ به اینکه آیا میزان شکر در بازار کاهش یافته است؟ گفت: با قیمت های آزاد به هر میزان شکری که نیاز باشد، وجود دارد  و محدودیتی نیست ولی تامین شکر با قیمت های مصوب و تنظیم بازاری دشوار است.

وی تصریح کرد: اولویت دولت تامین شکر تنظیم بازاری برای فروشگاه های زنجیره ای است. مگر چند درصد مردم به این فروشگاه ها دسترسی دارند یا در این شرایط کرونایی حاضر می شوند برای خرید مثلا دو بسته شکر زمان و هزینه صرف کنند؟

حسنی در پایان گفت: شکر تنظیم بازاری باید به گونه ای توزیع شود که خواروبار فروشی ها، سوپر مارکت ها و بنکداری ها هم  به راحتی به آن دسترسی داشته باشند.

کد خبر: ۸۶٬۳۹۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha