به گزارش بازار به نقل از صمت گیلان، فرهاد دلق پوش برنامه و تعداد واحدهای صنعتی قابل احیاء چه در داخل شهرکها و نواحی صنعتی و چه در خارج از آن بر اساس هدفگذاری وزارت صمت به تمامی استانهای کشور ابلاغ میشود.
وی با بیان اینکه بر این اساس هر یک از استانها نسبت به برنامهریزیها و هدفگذاریهای خود اقدام میکنند، گفت: سازمان صمت گیلان فارغ از هر گونه هدفگذاری و بدون توجه به کمیتهای تعیینشده تمام اهتمام خود را در جهت احیای تمامی واحدهای صنعتی مشمول بهکار گرفته است.
دلقپوش تصریح کرد: بر اساس هدفگذاری سال گذشته تعداد راهاندازی واحدهای راکد استان در داخل شهرکها و نواحی صنعتی ۳۶ واحد و خارج از آن ۹ واحد تعیین شده بود که با پیگیریهای انجام شده تعداد ۵۰ واحد در شهرکها و نواحی صنعتی و ۱۵ واحد خارج از آن به چرخه تولید بازگردانده شد.
رئیس سازمان صمت گیلان در مورد برنامه زمانبندی و میزان اعتبارات برای احیای واحدهای راکد و نیمهراکد گیلان افزود: با توجه به نوع مشکلات و معضلات واحدهای صنعتی، برنامهها و زمانبندیهای متفاوتی با دستگاههای اجرایی و یا موسسات مالی و سایر نهادها وجود دارد.
وی عنوان داشت: این سازمان همچون ادوار گذشته با برگزاری جلسات متعدد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به طرح مشکلات، اخذ مصوبات و پیگیری جهت انجام صحیح مصوبات در کوتاهترین زمان ممکن میپردازد.
دلقپوش اظهار کرد: همچنین در این راستا اعتباراتی تحت عنوان رونق تولید، جهش تولید، ماده ۵۲ قانون الحاق برخی از مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و تسهیلات مرتبط با طرح تام در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان تصریح کرد: متقاضیان میتوانند از طریق سامانه بهینیاب درخواست تسهیلاتی خود را در زمینههای سرمایه در گردش و یا سرمایه ثابت و بازسازی و نوسازی ارائه کنند.
وی با اشاره به اقدامات سازمان صمت گیلان در راستای رساندن ظرفیت واحدهای صنعتی به ظرفیت اسمی خود عنوان داشت: واحدهای صنعتی میتوانند از محل اعتبارات مذکور جهت افزایش ظرفیت خود از تسهیلات برخوردار شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان اظهار کرد: پیشبینی سازمان صمت گیلان در خصوص تعداد اشتغالزایی در صورت همکاری دستگاهها و موسسات در بازگرداندن واحدهای صنعتی راکد و نیمه راکد گیلان به چرخه تولید حدود هزار نفر اشتغال است.
نظر شما