به گزارش بازار به نقل از بازار سرمایه ایران، اطلاعرسانی اسناد خزانه اسلامی از طریق کد رهگیری طی چند سال گذشته با استقبال دارندگان این اسناد همراه شده و علاوه بر دارندگان، دستگاههای صادرکننده اوراق، بانکها و حتی کارگزاریها از این خدمت استفاده کردهاند به طوری که در سال ۱۳۹۹ در برخی روزها تا ۱۰ هزار کاربر این خدمات را دریافت کردهاند.
به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، مدیر ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران با اشاره به اینکه تماسهای مکرری از سوی دارندگان اسناد خزانه برای اطلاع از کد پیگیری، وضعیت کلی اسناد خزانه صادرشده و مشکلاتشان در اخذ اصل برگه اسناد خزانه اسلامی دریافت کردهایم، اظهار کرد: در راستای حل این مشکلات و بهبود کیفیت اطلاعرسانی به ذینفعان اسناد خزانه اسلامی، فرابورس «درگاه اطلاعرسانی تجمیعی اسناد خزانه» را در اواخر سال ۱۳۹۹ راهاندازی کرد.
ندا بشیری درخصوص خدمات این سامانه، گفت: از طریق درگاه اطلاع رسانی تجمیعی اسناد خزانه اسلامی، ذینفعان قادر خواهند بود تمامی اطلاعات اسناد خزانه اسلامی صادرشده را که به فرابورس ایران ارسال شده است مشاهده کنند.
بشیری با بیان اینکه اطلاعرسانی این درگاه از طریق واردکردن کد یا شناسه ملی و همچنین شماره تلفن همراه معرفیشده از سوی دستگاههای صادرکننده اوراق امکانپذیر است، افزود: پس از وارد کردن این اطلاعات، کد تایید به تلفن همراه کاربر فرستاده میشود که با وارد کردن آن، تمامی اطلاعات اسناد خزانه اسلامی دریافت شده توسط فرابورس ایران مشاهده میشود.
مدیر ابزارهای نوین مالی فرابورس تاکید کرد که جهت استفاده از درگاه اطلاعرسانی تجمیعی اسناد خزانه، لازم است شماره تلفن همراه ذینفعان اسناد خزانه اسلامی در فهرستهای هفتگی بانکهای عامل به فرابورس ایران ارسال شود.
وی در نهایت با اشاره به اینکه فرابورس ایران مسئولیتی در قبال صحت شمارههای تلفن همراه ندارد، افزود: از این رو ضروری است دستگاههای واگذارکننده اوراق نسبت به اعلام شماره تلفن صحیح ذینفعان اسناد خزانه اسلامی به بانکهای صادرکننده اهتمام ورزند.
شایان ذکر است امکان قبلی رهگیری اسناد خزانه به صورت تکی و با وارد کردن شناسه ملی و کد رهگیری کماکان در سایت فرابورس پابرجاست.
نظر شما