حسین اکبری در گفتگو با خبرنگار بازار با تاکید بر ضرورت فروش گندم به مراکز خرید تضمینی اظهار داشت: کشاورزان و گندمکاران برای فروش گندم باید آن را در سامانه ثبت کنند و این درحالی است که سال های قبل حدود ۲.۸ تا سه میلیون تن گندم بدون ثبت در سامانه به صورت های مختلف، غیرقانونی فروخته می شد.
وی اظهار داشت: در سال های گذشته بخش قابل توجهی از گندم در کشور از جمله در نواحی جنوبی قاچاق می شد و یا پرورش دهندگان ماهی و مرغداری آن را می خریدند اما امسال گندمکاران و کشاورزان برای فروش محصول ابتدا باید آن را در سامانه ثبت کنند.
وی با اشاره به کیفیت و مرغوبیت بالای گندم در مازندران تصریح کرد: قصد ما این است که این گندم به نان سفره های مردم تبدیل و از قاچاق و فروش آن در خارج از شبکه جلوگیری شود.
رئیس بنیاد گندمکاران مازندران با تاکید براینکه باید امنیت غذایی را تامین کرد، گفت: نباید گندمی را که باید به نان سفره های مردم تبدیل شود را به مرغداری ها و آبزی پروران تحویل دهیم.
وی با تقدیر از تلاش های نمایندگان مجلس برای افزایش قیمت گندم گفت: با این حال برخی از نمایندگان بر این عقیده هستند که نرخ پنج هزار تومانی گندم نیز کم بوده و پاسخگوی نیازها نیست.
اکبری عنوان کرد: برای آنکه گندمکاران برای تحویل گندم به مراکز خرید تضمینی ترغیب شوند، دولت باید بسته های حمایتی نظیر ارائه تسهیلات کم بهره را در دستور کار قرار دهد.
نظر شما