۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
اعمال بسته‌های حمایتی سازمان بنادر در قراردادهای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد

اعمال بسته‌های حمایتی سازمان بنادر در قراردادهای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

کوهساری، عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از اعمال بسته‌های حمایتی در قراردادهای سرمایه‌گذاری در بنادر توسط بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش بازار به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، فرهاد منتصر کوهساری با اعلام این خبر گفت: برای انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی، مواردی، چون توان مالی شرکت طرف قرارداد، دریامحور بودن ماهیت فعالیت شرکت و عدم مغایرت واگذاری‌ها با اسناد بالادستی مدنظر خواهد بود.

وی با اشاره به تدوین و بازنگری قراردادهای بندری و مدیریت بهینه این قراردادها، تصریح کرد: نظارت بر اجرای تعهدات شرکت‌های سرمایه‌گذار به ویژه در زمینه تأمین تجهیزات غیراستراتزیک و برنامه‌ریزی برای رفع کمبود تجهیزات در بنادر از طریق ظرفیت مازاد در بنادر دیگر از مهم‌ترین رویکردها در حوزه بندری است.

منتصر کوهساری با اشاره به ساماندهی و بهینه سازی فعالیت‌های بندری، افزود: برای این منظور، شاخص‌های ارزیابی و سنجه‌های فعالیت شرکت‌های دریایی و بندری جهت رتبه بندی‌ها، تهیه خواهد شد.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر با تاکید بر الزام شرکت‌های ترمینال اپراتور به بازاریابی و توسعه بازار به منظور افزایش بهره‌وری و ترافیک در ترمینال‌های در دست بهره‌برداری و افزایش درآمد، گفت: اجرایی‌سازی تعرفه‌های مصوب سال ۱۴۰۰ از ابتدای سال آتی، از اهم برنامه سال آینده محسوب می‌شود.

وی با اعلام اینکه اجرایی سازی قرارداد اپراتور واحد ریلی در بنادر ریل پایه را با جدیت پیگیری خواهیم کرد، اضافه کرد: تسریع در خروج کالاهای متروکه و اساسی در بنادر، یکی از رویکردهای جدی سازمان بنادر است.

کوهساری با تأکید بر توجه به ایمنی و زیبا سازی محوطه‌های بندری، گفت: لازم است تا مدیران بنادر به مواردی، چون صفافی و چیدمان مناسب کالا؛ تنظیفات صحیح تجهیزات محوطه بندری و نصب علائم و تابلوهای هشدار دهنده در محوطه‌های بندری توجه و اهتمام ویژه داشته باشند.

کاهش تخلیه و بارگیری کالا در تمام بنادر دنیا
عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تاثیرات منفی ویروس کرونا بر حمل و نقل جهانی کالا و بیان کاهش متوسط ۱۶ درصدی عملکرد بنادر چین و افت ۶ درصدی عملیات در بندر جبل‌علی امارات، افزود: به دنبال شیوع و انتشار بیماری کرونا، فرصت‌های تجاری در صنعت دریانوردی کاهش قابل توجهی پیدا کرد و همچنین نرخ بهره‌برداری از امکانات و زیرساخت‌ها، به عنوان مثال در چین، بین ۲۰ تا ۵۰ درصد نزول داشت.

وی با اشاره به کاهش متوسط ۱۵ درصدی ورود هفتگی کشتی‌ها به بنادر در اروپا، ادامه داد: به دنبال گسترش ویروس کووید ۱۹، خط کشتیرانی اروپا به چین حدود ۵۱ درصد؛ خط کشتیرانی چین به اروپا ۳۲ درصد؛ مسیر اروپا به آمریکا ۳۰ درصد و مسیر آمریکا به اروپا حدود ۳۸ درصد کاهش تردد داشته است.

کوهساری درباره تاثیرات همزمان تحریم و کرونا بر حمل و نقل دریایی ایران، گفت: عدم استفاده قابل ملاحظه از ظرفیت عملیاتی بنادر؛ توقف کامل ترافیک در بخش گردشگری و مسافرت دریایی و وجود ۵۶ درصد ظرفیت خالی و بلااستفاده با وجود ۲۶۰ میلیون تن ظرفیت در بنادر بازرگانی، از مهم‌ترین تاثیرات منفی تحریم و کرونا بر حمل و نقل دریایی کشور محسوب می‌شود.

کد خبر: ۸۰٬۰۸۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha