به گزارش بازار، احمد راستینه با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۰ اعتبار خاصی به بخش فرهنگی داده شده است اظهار داشت:در پیام مقام معظم رهبری به مجلس یازدهم آمده بود که مجلس بخش فرهنگ و اقتصاد را مورد اهتمام نظر قرار دهد.
وی گفت: در ابتدای لایحه بودجه سهم فرهنگ در کل یک درصد بود که این عدد بسیار ناچیز بود و مورد اعتراض همه اهالی این حوزه قرار گرفت.
راستینه افزود:سقف حوزه بودجه فرهنگ از کل بودجه کشور به دو و نیم درصد ارتقا پیدا کرد که این نویدبخش اتفاق بسیار مبارکی برای فعالیتهای حوزه فرهنگ در بخشهای مختلف است و اینکه ۳۵۰ میلیارد تومان برای مقرری بیمه بیکاری هنرمندان و اصحاب فرهنگ تئاتر سینما و روزنامه نگاران پیشبینی شد اتفاق بسیار خوبی است و در سالی که هنرمندان شرایط سختی را به دلیل کرونا پشت سر گذاشتند ۷۰۰ میلیارد تومان نیز برای فعالیتهای فرهنگی اختصاص یافت.
نماینده مردم کرمانشاه ادامه داد:در بخش گردشگری و توسعه صنایع دستی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص داده شد که در این زمینه شاهد رشد و شکوفایی باشیم همچنین در بخش فضای مجازی متاسفانه در سالهای گذشته کم کاری کردیم امسال در لایحه بودجه با نظر نمایندگان و اعضای کمیسیون تلفیق ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای تولید محتوا در نظر گرفته شد که نویدبخش حرکت خوب برای تولید محتوای برنامههای غنی در فضای مجازی است.
راستینه افزود: در کمیسیون تلفیق به اتفاق نظر نمایندگان هزار و ۴۳۰ میلیارد تومان در بخش پروژهها و کمک هزینه و فصل پنجم به وزارت ورزش و جوانان کمک شد که نصف این اعتبارات برای تکمیل طرحهای نیمه تمام عمرانی در کل کشور اختصاص داده شده است
وی اضافه کرد:یکی از موضوعاتی که در سالهای گذشته مورد غفلت قرار گرفته موضوع جوانان در وزارت ورزش بود که در این بخش در طرح جوانی جمعیت توجه ویژهای به ازدواج جوانان و حمایت از مسکن آنها شده است که این خود میتواند نوید بخش اتفاقات خوبی برای حوزه فرهنگی در سال آینده باشد.
این نماینده مجلس افزود:برای کمک به مسایل دینی، فرهنگی و کمک به آثار فاخر سینمایی از جمله حمایت ویژه از فیلمهای ملک سلیمان و حضرت موسی (ع) و کمک به تولید آثار سینمایی سه هزار میلیارد تومان پیشبینی شده که سرآغاز خوبی برای حمایت از تولید آثار فاخر تلویزیونی و سریالهای الف ویژه سازمان صدا و سیماست.
نظر شما