اسفندیار حسنیمقدم در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: از سال ۹۶ تاکنون بیش از هفت هزار هکتار گونههای بادام، انجیر، انگور، زرشک، گل محمدی و سنجد در اراضی شیبدار لرستان کشت شده است.
وی افزود: کشت پنج هزار هکتار دیگر در لرستان منصوب شده که در صورت تخصیص اعتبار اجرایی می شود البته سه هزار هکتار آن برعهده منابع طبیعی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: طرح توسعه باغات دیم در اراضی تخریب شده و کم بازده کشاورزی با هدف ایجاد اشتغال، جلوگیری از فرسایش خاک و ذخیرهسازی روان آب ها انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: استان لرستان با کشت ۲۸ رقم گندم و ۱۷ رقم جو بالاترین تنوع و ارقام را به لحاظ کمی و کیفی در کشور به خود اختصاص داده است.
حسنی مقدم با بیان اینکه شاید در آینده بخشی از بذر کشور توسط استان لرستان تامین شود، تصریح کرد: پیش بینی میشود برای سال زراعی جاری حداقل ۲۵ هزار تن گندم بذری و پنج هزار تن جو بذری تولید و خریداری شود.
وی با بیان اینکه حدود ۵۷۰ میلیارد تومان برای جبران خسارتهای سیل در بخش کشاورزی استان هزینه شده است، گفت: علاوه بر کمکهای بلاعوض، ۱۱۱ میلیارد تومان به بازسازی زیرساختها اختصاص یافت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: ۱۶۰ میلیارد تومان وام ارزان قیمت پرداخت شد و ۱۸۰ میلیارد تومان برای استمهال وام کشاورزان متضرر به مدت سه سال اختصاص داده شد.
نظر شما