علیرضا نصرآبادی در گفت و گو با بازار با اشاره به اهمیت سازه های آبخیزداری در مهار روان آب ها بیان کرد: این سازهها در کنترل سیل، جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش دبی قنات ها و تغذیه سفرههای زیر زمینی بسیار تاثیر گذار هستند.
وی با بیان اینکه سالانه ۷۰۰ میلیون متر مکعب روان آب داریم که بخشی به کویر و بخشی به مرز می رود، افزود: در بیشتر عرصههای منابع طبیعی استان نیازمند احداث سازههای بزرگ و کوچک آبخیزداری هستیم.
نصرآبادی ادامه داد: احداث این سازهها نیازمند اقدامات مطالعاتی بوده که امید است با دریافت به موقع اعتبارات استانی کارهای مطالعاتی این عرصهها را انجام و سازهها را اجرایی کنیم.
وی سازههای آبخیزداری را تنها راه نجات استان از تنگناهای خشکسالی دانست و گفت: در حال حاضر دو هزار و ۳۰۰ سازه آبخیزداری اجرا شده در استان وجود دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری خراسان جنوبی با اشاره به افتتاح ۱۱ سازه آبخیز داری طی دهه فجر بیان کرد: با افتتاح این پروژه ها، حجم استحصال روان آب های استان به ۷۸۲ هزار و ۵۴۹ متر مکعب افزایش یافته است.
وی بیان کرد: طی سال جاری هم ۲۷ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده که از این محل ۹۵ سازه آبخیزداری تا پایان سال جاری احداث می شود.
نصرآبادی اظهار کرد: اجرای سازههای آبخیزداری میتواند سریع ترین و مطمئن ترین راه برای کنترل تبخیر و شدت خسارتهای سیل در استان باشد.
نظر شما