۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۴
ضرورت خروج اتباع خارجی از کشتارگاه ها
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی تهران مطرح کرد

ضرورت خروج اتباع خارجی از کشتارگاه ها

ملکی، رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی تهران با تاکید بر ضرورت خروج فعالیت اتباع خارجی در کشتارگاه ها اظهار داشت: قریب به ۶۰ تا ۷۰ درصد کشتارگاه های تهران در دست اتباع خارجی، بویژه افغانی هاست در حالی که از سوی اتاق اصناف تهران بارها بخشنامه های مختلفی در خصوص عدم بکارگیری این افراد به اتحادیه ارسال شده است.

به گزارش بازار به نقل از اتاق اصناف تهران، علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی تهران با بیان مطلب فوق افزود: اتحادیه بدون اختیارات اجرایی، خصوصاً در اعمال کلان، چه کاری از دستش بر می آید؟ در گذشته ای نه چندان دور، تمام اعمال کشتار تا توزیع در دست اتحادیه بود؛ اما به مرور زمان این اختیارات از اتحادیه گرفته و به اتباع خارجی سپرده شد. بارها دراین ارتباط به مراجع ذیربط مانند سازمان صمت، بارزسی دادگستری در اتباع خارجی، اتاق اصناف تهران و ... اطلاع رسانی کرده ایم اما هیچ ترتیب اثری داده نشده است.

او در ادامه تاکید کرد: آنچه امروزه باید به آن دقت عمل داشت، عدم رعایت موازین بهداشتی از سوی افغانی های فعال در کشتارگاه هاست. این افراد در کشتارگاه ها زندگی می کنند و ضمن کار بدون رعایت هیچ گونه بهداشتی همانجا زندگی و خورد و خوراک دارند. مشکل از سر منشاء است که مسئولان هیچ گونه تدبیری نمی اندیشند.

ملکی تصریح داشت: افغان ها نبض تعیین قیمت گوشت را در بازار در دست گرفته اند و ایرانی ها تنها مصرف کننده شده اند. کجای دنیا، نبض سلامتی کشور در دست اتباع خارجی آن کشور است؟ افغان ها، تعیین نرخ گوشت روزانه را در اختیار خود دارند. باید برای ایرانیان بیکار و گرفتار تدبیری کرد. اشتغال در دست بیگانه و ایرانی بیکار.

وی با تاکید بر اینکه فروشگاه های زنجیره ای بر اساس اساسنامه خود عمل نمی کنند بیان داشت: هر گاه از ریل سلامت در کار و اقتصاد خارج شویم در مدت زمانی کوتاه، موضوع کاملاً بر همگان محرز خواهد شد. فروشگاه های زنجیره ای رسالتی داشتند که به آن به نحو احسن پای بند نبودند و اینگونه عیار و اعتبارشان از بین رفت به طوریکه صدا و سیما نیز از نمایش تخلفات شان ابایی نکرد و به نوعی اعتماد افراد به این فروشگاهها سلب شد.

او تصریح کرد کرد: متاسفانه گران و کم فروشی کمترین تخلف این فروشگاههاست در حالیکه اگر طبق موازین خود عمل می کردند می توانستند در برخی از نقاطی که دسترسی محلی به خرده فروشان کم بود، موفق عمل کنند. تخفیف و آفرهای ویژه ای که می گذارند در بسیاری از مواقع کاملاً عوام فریبانه است و مردم نیز کاملاً به این موضوع پی برده اند.

کد خبر: ۷۴٬۱۴۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
      1 0
      با عرض سلام جناب آقای ملکی صنعت خودروسازی هم دست برادرن افغانی است به این حال روزافتاده است واقع بین باش