الیاس تاج الدینی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: احتمال هجوم ملخهای صحرایی به مراتع استان وجود دارد و در این راستا پایش مراتع در حال انجام است.
وی با بیان اینکه ۲۳۰ هزار هکتار از مراتع استان در سال جاری پایش شده است، گفت: پایش در شهرستانهای مختلف در حال انجام است و تاکنون در بویراحمد، کهگیلویه، گچساران و باشت موردی از هجوم ملخها مشاهده نشده اما تامین تجهیزات لازم برای مبارزه با آفت ملخ در استان انجام شده است.
تاج الدینی تصریح کرد: در سال جاری در طرح پایش مراتع و مزارع استان، ۴۰هزار هکتار از مراتع پایش شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان پایش در مراتع شهرستانهای گچساران و باشت انجام می شود، گفت: در زمان هجوم ملخها به مراتع و دشتها، با سمپاشی، ملخهایی که در دشتها هستند نابود می شوند اما ارتفاعات محل مناسبی برای تخمگذاری ملخها هستند و وقتی ملخهای جدید از تخم بیرون بیایند، به سمت مزارع حمله میکنند.
تاج الدینی با بیان اینکه ملخ صحرایی یکی از مخربترین آفات برای محصولات کشاورزی و باغی است، گفت: دسته های ملخ صحرایی از شرق آفریقا یعنی سواحل سودان، جیبوتی، اتیوپی، اریتره و سومالی وارد شبه جزیره عربستان می شوند و با مناسب شدن شرایط به شمال عربستان حرکت می کنند و پس از آن وارد جنوب ایران می شوند.
نظر شما