علی معتمدزادگان در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه برخی شرکت های دانش بنیان با تنوع محصولات و افزایش تولید توانستند به بازارهای خوبی در شرایط کرونایی دست یابند، افزود: این شرکت ها توانستند با تغییر خط کاری و چابک سازی طبق نیاز روز تغییر جهت دهند.
وی با عنوان اینکه همچنین کسب و کارهای مبتنی بر آی تی و اینترنت نیز در دوره کرونایی رونق گرفتند، افزود: علاوه بر این شرکت های خدمات دهنده نیز بازار خوبی دست پیدا کردند.
معتمدزادگان به خسارت ناشی از کرونا به شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: به دلیل آموزش حضوری حذف شد، بازار برخی شرکت ها صفر شده است.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران تورم افسارگسیخته و قیمت بالا و تمام شده کالاها سبب شد تا روند صادرات و واردات با مشکل مواجه شود، گفت: تغییرات قیمت ها و آیین های مختلف سبب شده تا مشکلات زیادی برای شرکت های دانش بنیان ایجاد شود.
وی با اشاره به چتر حمایتی از شرکت های دانش بنیان تحت پوشش پارک علم و فناوری افزود: بخشش و یا تخفیف اجاره، امهال چند ماهه سررسید اقساط تسهیلات از جمله حمایت هایی بوده که صورت گرفته است.
وی ادامه داد: علاوه براین در تامین حقوق پرسنل شرکت های دانش بنیان و تامین منابع برای مواد اولیه از دیگر حمایت های صورت گرفته است.
معتمدزادگان با اظهار اینکه سال گذشته میزان بودجه ۸۲ درصد افزایش یافته است، گفت: نیاز شرکت های دانش بنیان به دلیل تورم و گرانی چند برابر منابع مالی پارک علم و فناوری است ولی توان مالی ما چندان بالا نیست.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به تشکیل صندوق پژوهش و فناوری در استان مازندران گفت: طی ماه گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان استان مصوب شده است.
نظر شما