بهگزارش بازار به نقل از وزارت نیرو، علیرضا ساداتیفرد افزود: بلافاصله پس از تحویل گرفتن روستاها، گروههای تخصصی متشکل از متخصصان کنترل کیفیت و کارشناسان بهرهبرداری آب و فاضلاب، برای بررسی وضعیت منابع تأمین کننده آب، تأسیسات ذخیره آب، تجهیزات آبرسانی، سیستمهای سامانه گندزدایی، نقاط کور شبکه توزیع، نقاط آسیبپذیر روستاها و ... به این مناطق اعزام و بازدیدهای میدانی انجام دادند.
ساداتیفرد تغییر سامانههای گندزدایی آب شرب در روستاهای تحویلی را از اقدامات مهم انجام شده در این فرایند برشمرد و افزود: ۷۲ سامانه گندزدایی مایع آب شرب (هیپوکلریت سدیم) جایگزین سامانه گندزدایی گازی شده و اقدامات لازم برای جمعآوری ایمن سیلندرهای گاز کلر جمع آوری شده از روستاها صورت گرفته است.
او مهمترین چالشهای موجود در روستاهای تحویلی را انشعابهای غیر مجاز، استفاده از آب شرب در پرورش دام و طیور و مراکز تولید گل و گیاه، کمبود منابع پایدار آب از نظر کمی و کیفی در برخی روستاها، نبود منابع آبی در تعدادی از روستاها و بهرهبرداری از آبرسانی تانکری، بهرهبرداری از تأسیسات فرسوده و پراکندگی و گستردگی روستاها عنوان کرد.
به گفته معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، نمونهبرداری و پایش منظم آب شرب، بازسازی خط انتقال، افزایش قطر، نوسازی شبکه توزیع آب و چشمهها، برقراری اتصال، انتقال آب شهری به روستاها، لایروبی، رفع دفرمگی، ترمیم جدار، احیا و بهسازی چاهها، بهرهبرداری از چاههای با کیفیت مطلوب و اجرای منشور کیفی آب روستایی از جمله مهمترین اقدامات انجام شده برای افزایش کیفیت آب روستاها بوده است.
از ابتدای امسال و با یکپارچهسازی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی ۴۶۲ روستا زیر پوشش خدماترسانی شرکت آب و فاضلاب استان تهران قرار گرفته است.
نظر شما