به گزارش بازار به نقل از شهرک های صنعتی مازندران، سید مصطفی موسوی اظهار داشت: ساخت تصفیه خانه فاضلاب در راستای پیشگیری از آلودگی های زیست محیطی آب و خاک انجام شده که در این مدت چهار هزار و ۱۰۰ مترمکعب به ظرفیت پالایش تصفیه خانه های فاضلاب شهرکها و نواحی صنعتی استان اضافه شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی، حرکت در جهت توسعه پایدار بوده و مسائل زیست محیطی در ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی دارای اهمیت زیادی است.
موسوی با بیان اینکه قبل از سال ۹۲ ظرفیت تصفیه خانه های فاضلاب شهرکها و نواحی صنعتی استان شش هزار مترمکعب پالایش در شبانه روز بوده است، اظهار کرد: تصفیه خانه های فاضلاب در شهرکهای صنعتی بشل سوادکوه با ظرفیت هزار و ۵۰۰ مترمکعب، جویبار ۷۰۰ مترمکعب، شهدای محمودآباد ۷۵۰ مترمکعب و ناحیه صنعتی نارنج داربن تنکابن ۱۵۰ مترمکعب و احداث مدول دوم تصفیه خانه های فاضلاب شهرکهای صنعتی بهشهر با ظرفیت ۲۵۰ مترمکعب، چمستان نور ۲۵۰ مترمکعب و بابلکنار ۵۰۰ مترمکعب احداث و به بهره برداری رسیده اند.
وی با اشاره به اینکه برای ساخت چهار تصفیه خانه فاضلاب و سه مدول دوم در شهرکها و نواحی صنعتی استان ۲۵۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی و ملی هزینه شده است افزود: با افزایش چهار هزار و ۱۰۰ مترمکعب تصفیه فاضلاب، ظرفیت پالایش تصفیه خانه های فاضلاب شهرکها و نواحی صنعتی استان به ۱۰ هزار و ۱۰۰ مترمکعب در شبانه روز رسیده است.
موسوی بیان داشت: سیاست شرکت شهرکهای صنعتی مازندران تمرکز برای افزایش ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب، احداث و تکمیل تصفیه خانه فاضلاب در راستای صیانت از محیط زیست و جلوگیری از آلودگی زیست محیطی است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران تصریح کرد: بهره مندی از زیرساختهای صنعتی و مدیریت بهینه زیست محیطی را می توان مهمترین مزیت استقرار صنعت در شهرکها و نواحی صنعتی دانست.
نظر شما