به گزارش بازار، محمدرضا خطاطی، افزود: براساس آخرین گزارشهای مراجع بین المللی، کشورما در فهرست پرداخت کنندگان یارانه انرژی، با اختلاف زیاد نسبت به دومین کشور، درصدر قرار دارد.
خطاطی گفت: براساس آخرین آمار ارائه شده در ترازنامه منابع هیدروکربوری کشور در سال ۹۶، ایران سالانه ۵۱ و ۲ دهم میلیارد دلار یارانه انرژی پرداخت میکند.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از یارانه انرژی، در بخش صنعت پرداخت میشود، افزود: ۳۴ درصد این یارانه، در حوزه نیروگاهی پرداخت میشود.
خطاطی گفت: حوزههای پالایشگاهی، پتروشیمی، و صنایع انرژی بر، مانند سیمان و فولاد، بیشترین سهم یارانه انرژی را دریافت میکنند و بخش خانگی، تجاری و حمل ونقل در رتبههای بعدی قرار دارند.
مدیر بخش صنعت شرکت بهینهسازی مصرف سوخت، با تاکید براینکه باید از اتلاف منابع انرژی جلوگیری کنیم، گفت: درهمین راستا، اقدامهای اساسی درحال انجام است.
خطاطی گفت: ۱۰ طرح در حوزه بهینه سازی مصرف سوخت در نیروگاه ها، پتروشیمی، پالایشگاهها و صنایع سیمان و آهن تدوین شده و برای بررسی و تصویب به شورای اقتصاد ارائه شده است.
وی افزود: برای جلوگیری از اتلاف انرژی در بخش خانگی و تجاری هم، طرحهایی ارائه شده که میتوان به طرح توسعه حمل ونقل ریلی، حذف خودروهای فرسوده، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، بهبود شرایط اتوبوسها و دربخش خانگی، استفاده از بخاریهایی با بازده بیشتر و هوشمند کردن موتورخانهها در واحدهای مسکونی اشاره کرد.
مدیر بخش صنعت شرکت بهینهسازی مصرف سوخت، گفت: اتلاف انرژی در ایران، بسیار بیشتر از استانداردهای جهانی است و جلوگیری از این امر ضروری است.
نظر شما