۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
هشدار درباره نشست سطحی نامتعارف دشت‌ها در آذربایجان‌شرقی
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی تشریح کرد؛

هشدار درباره نشست سطحی نامتعارف دشت‌ها در آذربایجان‌شرقی

تبریز- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی درباره نشست سطحی نامتعارف دشت‌ها در این استان هشدار داد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی، یوسف غفارزاده در جلسه مشترک مدیران ارشد آب منطقه‌ای و سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی به بیان سیاست‌های کلی شرکت در خصوص اصلاح و تعدیل پروانه های چاه‌های مجاز کشاورزی با هدف رسیدن به میزان واقعی آب  قابل برنامه ریزی از منابع آب زیرزمینی استان پرداخت و اظهار داشت: اصلاح و تعدیل پروانه های چاه‌های مجاز کشاورزی با اولویت انجام عملیات اصلاح پروانه ها در گام اول شروع شده وبه صورت گام به گام و تدریجی اجرا خواهد شد.

وی افزود: در صورت لزوم، تعدیل پروانه ها بعد از اصلاح در برخی محدوده های مطالعاتی که غیر از تعدیل چاره دیگری  برای رسیدن به آب قابل برنامه ریزی از منابع آب زیرزمینی وجود ندارد، اجرا خواهد شد.

غفارزاده با اشاره به ضرورت هماهنگی بین جهادکشاورزی و شرکت آب منطقه ای اظهار داشت: با توجه به وابستگی متقابل آب و خاک، اصلاح و تعدیل پروانه چاه‌های مجاز کشاورزی کمک خواهد کرد تا بتوانیم برای توسعه پایدار آب و خاک استان قدم برداریم.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه نشست سطحی نامتعارف برخی دشت ها در استان باعث ایجاد نگرانی در کاهش آب‌های زیرزمینی شده است گفت: آب برای کشاورزان و اراضی کشاورزی است و اگر مدیریت مناسبی در مصرف آب انجام نشود، با کمبود آب مواجه خواهیم شد، بنابراین در جلسات مشترک بین آب منطقه ای و جهاد کشاورزی اختیارات به اکبر فتحی واگذار گردیده تا با درایت خود مصرف آب در بخش کشاورزی را مدیریت کنند.

وی افزود: در طول سالهای گذشته دیدگاه‌های مدیران جهادکشاورزی و آب منطقه‌ای در ارتباط با مصرف آب در بخش کشاورزی نزدیک بود اما امروز دیدگاه‌ها و نگرانی‌ها یکی است و این نزدیک‌ترین ارتباط بین دو دستگاه دولتی است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان با تاکید بر اینکه حدود ۸۰ درصد آب در بخش کشاورزی استفاده می شود گفت: باید کشاورزان با درک این موضوع نسبت به صرفه جویی در مصرف آب بیشتر تلاش کنند و مدیران نیز با استفاده از رویکردها و تصمیمات مناسب میزان مصرف آب را مدیریت کنند.

غفارزاده با بیان اینکه امروز باید با کاهش مصرف آب میزان بهره وری در زمین های کشاورزی افزایش پیدا کند و این می تواند به دست کارشناسان و مدیران بخش کشاورزی میسر شود گفت: با تغییر نوع آبیاری از حالت سنتی به سیستم های نوین آبیاری می توان تا ۴۰ درصد مصرف آب را کاهش داد و این در حالی است که میزان محصول و کیفیت آن کاهش نخواهد یافت.

کد خبر: ۶۵٬۸۲۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha