به گزارش بازار، حمیدرضا نامی، رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان ماشینآلات کشاورز گفت: شرکت تراکتور سازی ایران تبریز با توان تولید ۹۵ درصدی نیاز کشور مشغول می باشد و کشاورزان ما تا سال گذشته هیچ مشکلی در تهیه این محصول نداشته و با ثبت نام در سامانه اقدام به خرید می نمودند که در صورت عدم نیاز در بازار با اختلاف قیمت ۵ درصدی به فروش می رسانید.
وی ادامه داد: نرخ گذاری قیمت تراکتور طبق قانون بر اساس تعادل بازار و رضایت بین خریدار و فروشنده تعیین می شود و این امر نیز بر عهده سازمان حمایت کننده از تولید کنندگان و مصرف کنندگان است.
وی افزود: از سال گذشته و بدون هیچ اشکالی در این حوزه، وزارت جهاد کشاورزی به بهانه توزیع عالادنه و سهمیه بندی به این بازار ورود کرد که ضمن بهم ریختگی اوضاع، پای دلالان را نیز باز کرد.
حمیدرضا نامی گفت: ساختار وزارت کشاورزی به هیچ عنوان پاسخگو نیست و آمار و اطلاعات معترضان را درست عنوان نکرده و زیر سایه شعار حمایت از کشاورز آنها را دچار مشکل کردند.
وی افزود: از سال گذشته قریب به ۳۰ نامه برای هشدار دلال بازی و واسطه گری به مرکز توزیع مکانیزاسیون ماشین آلات کشاورزی ارسال و اعلام خطر نمودیم ولی متاسفانه هیچ بازخوردی دریافت نکردیم.
وی با اشاره به۲ برابرشدن نرخ تراکتور بعد از دخالت دولت گفت: تحریم ها بر تمامی خطوط تولید تاثیر گذاشت ولی در طول ۴۰ سال گذشته در حوزه کشاورزی ما هیچ مشکلی در حوزه تحریم نداشته و بازاری متعادل را تجربه کردیم.
نظر شما