۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۱
قرارگیری دولت، دانشگاه و صنعت در پلتفرم سامانه تاپ
معاون وزیر صمت مطرح کرد

قرارگیری دولت، دانشگاه و صنعت در پلتفرم سامانه تاپ

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: در یک ماهه گذشته ۱۳ هزار واحد صنعتی در طرح تاپ ثبت نام و به طرح مساله و پروژه پرداخته اند.

به گزارش بازار: «برات قبادیان» در شانزدهمین کنفرانس بین المللی توسعه منابع انسانی، اظهار داشت: راه حل تحول در منابع انسانی توسعه یافته است و اگر بپذیریم دانشگاه را جامعه دانشمندان تشکیل می دهند و مدیریت بر دانشگاه یعنی مدیریت بر دانشمندان و اگر بپذیریم مدیران جامعه سالم، پویا و دارای ساختارهای نهادینه علمی از دانشگاه برآمده اند بنابراین نمی توان کشوری را در جامعه جهانی پیدا کرد که از راهی غیر از دانشگاه توسعه یافته باشد.
وی با تاکید بر برنامه ریزی برای دانشجویان از ابتدای ورود به دانشگاه به تشریح قوانین علمی دانشگاه در خصوص کارورزی و رساله ها در توانمندسازی دانشجویان پرداخت و گفت: پایان نامه ها و رساله ها باید برگرفته از نیاز جامعه باشد و با مدیریت دانش مسائل جامعه را حل کرده و تولید علم کنند. از سوی دیگر شعاری که سال ها با عنوان رابطه صنعت و دانشگاه داده می شد اکنون با عبور از رابطه به مرحله مشارکت عینی عملی و موثر رسیده است.
قبادیان افزود: اکنون دانشگاه است که جامعه و صنعت را می سازد و بنابراین در مسائل جامعه نقش اساسی و کلیدی دارد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه، بیان کرد: پیش از این، کشور از خارج علم وارد می کرده است ولی اکنون باید از سرمایه انسانی جوان خود استفاده کرده و مانع از مهاجرت نخبگان شود.
قبادیان تاکید کرد: با تامین امکانات مورد نیاز، امنیت و رفاه نخبگان و از طریق طرح تاپ می توان آن ها درگیر مسائل صنعت، معدن و اقتصاد کرد.

ثبت نام ۱۳ هزار واحد صنعتی در طرح تاپ
وی افزود: با ثبت نیازهای بنگاه ها در سامانه طرح تاپ نیازهای صنعت به صورت عنوان پایان نامه و رساله درآمده و در دانشگاه حل می شود. از طرف دیگر دانشجویان به کسب تجربه در صنعت می پردازند و هزینه های دانشگاه ها نیز تامین می گردد. همچنین با طرح سرباز تاپ که دارای مجوز از فرمانده کل قوا است به جذب دانشجویان نخبه سرباز می پردازد.
قبادیان از قرارگیری سه گانه دولت، دانشگاه و صنعت در پلتفرم سامانه تاپ خبر داد و گفت: در یک ماهه گذشته ۱۳ هزار واحد صنعتی در طرح تاپ ثبت نام کرده اند و به طرح مساله و پروژه پرداخته اند. این سامانه با هدف گذاری این طرح ها عملکرد را چند برابر ساخته است و از اساتید خواست تا با تقویت همکاری خود با صنعت و حل مشکلات این بخش به ارزش آفرینی بپردازند.
قبادیان راه حل ارتباط صنعت و دانشگاه را سناریوی برد برد بر مبنای اعتماد و اعتقاد متقابل دانست که در این دوره زمانی در حال شکل گیری است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان، مدل مهارتی مشارکتی در حال اجرا در دانشگاه صنایع و معادن را برگرفته از دانشگاه DHBW آلمان خواند. در این مدل که بدون کنکور است دانشجو با مشارکت بنگاه پذیرفته می شود و در انتها در همان بنگاه مشغول به کار می شود و مدرک کم اهمیت باقی می ماند.

کد خبر: ۶۵٬۳۳۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha