به گزارش بازار به نقل از شاتا، برات قبادیان در آیین پایانی هفته پژوهش، بیان کرد: پارسال نیز محصولات شناسایی شده به ارزش هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار بود و همه اینها به دانشگاهها معرفی شدند.
وی در ادامه درباره طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ)، گفت: این طرح اهداف بسیار گسترده ای را مدنظر دارد که نتیجه آن توانمندسازی تولید، ارتقای دانش و فناوری در داخل و در نهایت اشتغال پایدار برای نیروهای جوان و به ویژه تحصیلکرده دانشگاهی است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت با اعلام اینکه طرح تاپ از ۲ بخش تشکیل شده است، ادامه داد: یک بخش این طرح مربوط به بنگاههای صنعتی، تجاری و معدنی است که تاکنون بالغ بر۶ هزار بنگاه در سامانه تاپ ثبت نام کرده و در این سامانه یک هزار و ۵۰۰ پروژه تعریف شده است.
قبادیان افزود: دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان و نخبگان صنعتی، بخش دوم این طرح هستند و نخبگان در چارچوب این طرح در یک هزار و ۵۰۰ پروژه قرارداد می بندند.
وی اصلاح الگوی کار دانشگاه، صنایع و معادن، بومی سازی فناوری ارزبر، اجرای اقدامات زیرساختهای انقلاب صنعتی چهارم، و طرح ملی (تاپ) را موثر در اقتصاد کشور دانست و بیان کرد: طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار با مشارکت دانشگاه و صنعت امکانپذیر است.
وی افزود: دانشگاه از نظر ساختار و فرهنگ سازمانی هدفمند و همانند کارآفرین است بنابراین پژوهش ثمر بخش دانشگاه باید تولید ثروت کند.
قبادیان گفت: همکاری موثر و مشارکت دانشگاه و صنعت در ۹ شاخص اقتصاد، حکمرانی، آزادی فردی، سلامت، محیط زیست، کارآفرینی و فرصت سرمایه اجتماعی، آموزش، امنیت باعث توسعه سرمایههای انسانی است.
قبادیان، برنامهریزی مدون را یکی از راههای برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور دانست و افزود: برای خروج از رکود اقتصادی باید راههایی که اشتباه رفتیم اصلاح کنیم و اداره امور بر اساس شاخصهای رفاه اجتماعی با برنامه ریزی دراز مدت باشد.
نظر شما