به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین، نادر محمدی اظهار داشت: مجموع سرمایه گذاری مربوط به این طرحها که شامل هتل و میهمان پذیر، اقامتگاههای بوم گردی، واحدهای پذیرایی و مجتمعهای خدمات رفاهی بین راهی هستند بیش از چهار هزار میلیارد ریال است.
وی گفت: سرمایه گذاری مربوط به طرحهای با بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیز ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است.
محمدی اظهار امیدواری کرد: هشت طرح در دست ساخت گردشگری با پیشرفت بیش از ۴۰ درصدی تا پایان سال جاری تکمیل شده و آماده بهره برداری میشوند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین با بیان اینکه ۱۹ طرح گردشگری در استان قزوین با پیشرفت ۱۰ درصد به بالا در دست احداث است، افزود: سرمایه گذاری مربوط به این طرحها نیز یک هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال است.
محمدی در ادامه با بیان اینکه شیوع کرونا گردشگری جهان از جمله کشور و استان قزوین را شدیداً تحت تأثیر خود قرار داده است، افزود: امیدواریم با کمرنگ شدن این بیماری و مهار آن بار دیگر شاهد بازگشت رونق گردشگری به کشور و استان باشیم.
وی خاطرنشان کرد: قزوین به دلیل نزدیکی به کانونهای جمعیتی کشور از جمله پایتخت، موقعیت و زیرساختهای مناسب ارتباطی و برخورداری از جاذبههای منحصر به فرد طبیعی و تاریخی میتواند به عنوان یکی از قطبهای گردشگری کشور مطرح شود و درآمد و اشتغال قابل توجهی را از رونق حوزه گردشگری به دست بیاورد
نظر شما