محمدرضا عباسی در گفتوگو با خبرنگار بازار با اشاره به اینکه استان اصفهان در زمینه تولید ماهیان زینتی در رتبه نخست کشور قرار دارد، اظهار داشت: بخش عمدهای از این محصول در شهرستانهای شمال استان و به ویژه کاشان تولید میشود.
وی افزود: شهرستان نجف آباد نیز یکی دیگر از قطبهای تولید ماهیان زینتی در استان اصفهان است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با تاکید بر اینکه طی یک دهه اخیر به دلیل توسعه زیرساختهای تولید و پرورش آبزیان در استان اصفهان صادرات این نوع محصول نیز از این استان رونق گرفته است، ابراز داشت: از این رو در سال جاری علی رغم شرایط نامناسب موجود در کشور موفق به صادرات ماهیان زینتی به کشورهای همسایه شدیم.
۶۰۰ هزار ماهی زینتی کاشان به ترکیه و عراق صادر شد
وی با بیان اینکه عمده صادرات ماهیان زینتی از استان اصفهان به کشورهای ترکیه و عراق بوده است، اضافه کرد: در سال جاری تاکنون ۶۰۰ هزار قطعه ماهی زینتی از گونههای انواع سیکلیدهای تکساز، ماکروهای زرد و آبی، اسکار و انواع دیگر از این گونه، انواع تترا، گلدفیشها و کوی فیش به این دو کشور صادر شده است.
عباسی با بیان اینکه مجوز صادرات ماهیان زینتی از استان اصفهان در سال گذشته صادر شده است، ابراز داشت: این امر منجر به اشتغالزایی خوبی در شهرستان کاشان شده است.
وی تعداد محمولههای ارسالی به کشورهای عراق و ترکیه را ۲۰ محموله تریلر اعلام کرد و افزود: با توجه به بررسیهای صورت گرفته میتوان گفت ماهیان زینتی تولید شده در کاشان امروز در اروپا نیز به فروش میرسد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به توسعه زیرساختهای تولید و پرورش ماهیان زینتی در استان اصفهان به دنبال راهاندازی شهرک ماهیان زینتی استان هستیم، تصریح کرد: این امر میتواند در کنار ساماندهی به فعالان این عرصه شاهد رشد صادرات از استان خواهیم بود.
نظر شما