به گزارش بازار، خسرو ابراهیمی نیا نائب رئیس اتاق اصناف تهران گفت: ساختار کسب و کار سنتی ایران در حال حرکت به سمت مدرنیته است اما هنوز دستگاههای ذیصلاح مانند خود اتاق اصناف، وزارت صمت، سازمان صمت و اتحادیههای صنفی درک جدی از این قضیه ندارند.
وی افزود: ما در تمام بحرانهای اخیر مانند کمبود روغن، تخم مرغ، مرغ و غیره به این نتیجه رسیدیم که این کمبودها مصنوعیاند و بلکه فراوانی هم داشتیم و دلیلش هم عدم مانیتورینگ این حوزه و ناهماهنگی در شبکه توزیع است.
نائب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه اصناف در حلقه آخر نظارتی قرار میگیرند گفت: هر یک از وزارتخانهها و دستگاهها تقصیر را به گردن هم میندازند که این موضوع ناشی از نبود زیرساخت تأمین و توزیع و اراده جدی برای ایجاد یک ساختار مانیتورینگ است.
ابراهیمی نیا تدوین قوانین زیرساختی مناسب بر اساس آمایش سرزمینی در نظام توزیع را ضروری دانست و گفت: اگر این زیرساخت فراهم شود کمبود و مازاد کالاها به سرعت مشخص و مشکل حل خواهد شد.
وی تصریح کرد: ما کالا به وفور داریم اما تا زمانی که دوگانگی نرخ ارز و بحثهای انحصاری و تصمیم گیری بدون حضور اصناف ادامه داشته باشد قطعاً افراد خائنی هم پیدا میشوند که با احتکار و رانت و غیره به ثروت برسند.
نائب رئیس اتاق اصناف تهران با تأکید بر اینکه شرایط کنونی بحرانی نیست گفت: ما در شرایط عدم برنامه ریزی در نظام توزیع هستیم.
نظر شما