به گزارش خبرنگار بازار، مهدی عبوری ظهر دوشنبه درجلسه ستاد باز آفرینی شهری در فرمانداری خدابنده، با بیان اینکه ۹ درصد از ۶۰۰ هکتار شهرخدابنده را بافت فرسوده و سکونت گاههای غیر رسمی تشکیل می دهد، گفت: باید میزان سکونت گاههای غیر رسمی کاهش یابد و با توجه به اینکه مطالعه هفت هکتار از بافت فرسوده انجام شده و نارساییهای آن مشخص شده و ۲۰۰ خانوار در آن سکونت دارند که باید برای نوسازی این مناطق توجه ویژه شود.
وی اظهار کرد: باید خدمات آموزشی، فرهنگی و بهداشتی لازم به مردم ساکن در بافت فرسوده ارائه شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، با بیان اینکه درسکونت گاههای غیر رسمی بحث بهسازی و خدمات دراولویت باشد، گفت: در بازآفرینی شهری، دولت به دو صورت نوسازی بافت ها را توسط خود مالکی و انبوه سازی در دست اقدام دارد که در این راستا تسهیلاتی ارائه می دهد.
عبوری بر لزوم توسعه خدمات زیر بنایی و روبنایی در مناطق بافت فرسوده و سکونت گاههای غیر رسمی تاکید کرد و گفت: مشوق های نوسازی بافت های فرسوده مورد تاکید است و با هماهنگی شهرداری صدور پروانه در بافت های فرسوده تا ۱۰۰ درصد و همچنین هزینه های نظام مهندسی هم تا ۵۰ درصد رایگان است.
وی با بیان اینکه یک چهارم شهرستان خدابنده شهری و سوم چهارم روستایی است، گفت: توسعه شهری در خدابنده رخ نداده است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ،ابراز داشت: بهسازی، توانمندسازی در این محدوده ها مورد تاکید قرار گیرد چرا که این مناطق کمبود سرانه عمومی از جمله فضای سبز، سرای محله، فضای ورزشی و آموزشی دارند.
عبوری ایجاد یک جاذبه، مرکز توجه و بستر مناسبی برای توسعه شهر را ضروری اعلام کرد و گفت: بقعه قیدار نبی (ع) یک مجموعه بسیار مناسبی است که میتوانیم به عنوان مرکز گردشگری مذهبی به آن نگاه کرد.
وی تصریح کرد: رسیدگی به امور زیربنایی و روبنایی شهر قیدار با توجه به بارندگیهای زمستانی الان مناسب نیست و مدیریت شهری مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ،افزود: برای آسفالت معابر سکونتگاههای غیررسمی و بافت فرسوده قیر پیش بینی شده است.
نظر شما