حمیدرضا مهدی نیا در گفتگو با خبرنگار بازار،در خصوص موانع و چالش های موجود بر سر راه صنعتگران و تولیدکنندگان استان مرکزی اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به وجود تحریم های ظالمانه شاهد این هستیم که بسیاری از مراودات کارخانه ها و تولیدکنندگان برای صادرات محصول به کشورهای خارجی دچار مشکل شده است و این موضوع یکی از موانع و چالش ها محسوب می شود.
کارخانه های مرکزی با ظرفیت ۱۰ تا ۷۰ درصدی فعالیت می کنند
مهدی نیا افزود: به دلیل ضعف نقدینگی در کشور در بخش خریداران، سفارشات به کارخانه ها کاهش پیدا کرده و در نتیجه کارخانه ها نمی توانند با ظرفیت کامل فعال باشند و با ۱۰ الی ۷۰ درصد ظرفیت مشغول هستند و نمی توانند مخارج و هزینه ها را تامین و حقوق کارگران را پرداخت کنند.
کارآفرین برتر استان مرکزی در ادامه به چالش دیگر تولید کنندگان اشاره کرد و عنوان داشت: خریداران دولتی یکی از بزرگترین چالش ها محسوب می شوند چرا که به موقع با تولید کننده تسویه نمی کنند و از ۲ تا ۸ ماه طول می کشد که بخش دولتی مطالبه بخش خصوصی را پرداخت کند.
عمده کارخانه های مرکزی درگیر چالش و مشکلات اقتصادی هستند
رییس کمیسیون تشکل های اتاق بازرگانی اراک با اشاره به اینکه عمده کارخانه های استان مرکزی هم اکنون درگیر چالش و مشکلات هستند گفت: سازمان های دولتی مثل تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی طبق آیین نامه های خود رفتار می کنند و به شرایط توجه ندارند و به این موضوع اهمیت نمی دهند که در حال حاضر در شرایط جنگ اقتصادی به سر می بریم و سربازان جنگ اقتصادی تولید کنندگان هستند که از طرفی با مشکل تامین مواد اولیه مواجه اند و از سوی دیگر با عدم اقبال محصولات از سمت کشورهای خارجی دست و پنجه نرم می کنند.
وی بیان داشت: ارز نابه سامان و سفارشات کم سبب شده تولیکنندگان و صنعتگران حتی نتوانند حقوق پرسنل را پرداخت کنند و در هزینه های جاری مشکل دارند اما حق بیمه را باید حتما پرداخت کنند و اگر بیمه پرداخت نشود جریمه می شوند و مشکلات بعدی را خواهند داشت.
تولید کنندگان سربازان جنگ اقتصادی و ادارات مالیاتی، بیمه،بهداشت افسران و فرماندهان این جنگ
مهدی نیا با بیان اینکه این سوال مطرح است که آیا در زمان کنونی جنگ اقتصادی فقط برای سربازان است و افسران و فرماندهان نباید در آن نقش داشته باشند عنوان داشت: تولید کنندگان سربازان جنگی و ادارات مالیاتی، بیمه،بهداشت افسران و فرماندهان این جنگ می باشند و نباید مضرات و خطرات فقط برای سربازان باشد.
کارآفرین برتر استان مرکزی عنوان داشت: در زمان کنونی اگر تولید کننده نتواند اقساط بانکی را پرداخت کنند برای آن جریمه در نظر می گیرند و مشکلات و گرفتاری های دیگر را باید تحمل کند، لذا خواسته صنعتگران این است که حال که در جنگ هستیم مدیران و مسئولان دولتی در نهادهای مالیاتی و بیمه ای و شبکه بهداشت مساعدت داشته باشند و بانک ها وام هایی را که به صنعتگران داده اند برای دریافت آنها همکاری کنند و جرایم را کم کنند.
بخشودگی مالیاتی و تنفس باز پس گیری وام شامل تولید کنندگان شود
رییس کمیسیون تشکل های اتاق بازرگانی اراک گفت: پیشنهاد ما این است که مسئولان ذیربط حالا که در شرایط جنگ و کرونا به سر می بریم به واحدهای تولیدی تنفس بدهند و یا بخشودگی مالیاتی برای چند ماه برای آنان در نظر بگیرند و شدت عمل را در این زمینه کمی کاهش دهند چرا که هم اکنون در شرایط جنگی هستیم و مسئولان باید از سربازان مراقبت و حفاظت کنند.
نظر شما