محمدعلی جعفرپور در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: متقاضیان پرورش شترمرغ در لرستان میتوانند درخواست مجوز بدهند، در حال حاضر سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی مسئول صدور مجوز است.
وی افزود: هر کس که بخواهد در صنعت پرورش شترمرغ فعالیت کند باید حتماً مجوز بگیرد کماینکه در حال حاضر سازمان نظام مهندسی هیچ محدودیتی برای صدور مجوز ندارد؛ یعنی افراد با داشتن حداقل ظرفیت ۱۰۰ قطعه، چهار تا پنج هزار متر زمین در خارج از روستا و با رعایت شرایط بهداشتی میتوانند اقدام به دریافت مجوز کند.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: پرورش شترمرغ بیشتر در اقلیم های گرم جواب میدهد تا واحدهای سرد بنابراین شهرستانهای جنوبی استان مثل کوهدشت، چگنی، پلدختر و خرمآباد برای پرورش شترمرغ مناسب است.
وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۱۰ تا ۱۲۰ شترمرغ مولد فعال و حدود هزار و ۵۰۰ شترمرغ پرواری در کل استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: سال گذشته تسهیلاتی به پرورش دهندگان شترمرغ در استان پرداخت کرده ایم و اگر قرار باشد مجددا تسهیلات پرداخت شود صرفاً به کسانی که مجوز دارند تعلق میگیرد.
جعفرپور تصریح کرد: اگر کسی تمایل به دریافت تسهیلات دارد ابتدا باید مجوز بگیرد، میزان مبلغ وام بر اساس ظرفیت و قطعه مشخص میشود مثلاً برای هر واحد ۱۰۰ قطعه ای تا ۵۰۰ میلیون تسهیلات پرداخت میشود.
وی بیان کرد: میزان سود تسهیلات بستگی به این دارد که از چه منابعی پرداخت شود؛ گاهی اوقات از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی است که درصد بهره پایینی دارد و گاهی از طرف بانک و بنگاههای زودبازده پرداخت میشود که میزان بهره آن بالاست.
نظر شما