محمد علی جعفرپور در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: پرورش شترمرغ تقریباً از سال ۷۸ به صورت خودجوش به عنوان یک طیور جدید وارد کشور و سپس لرستان شد که به عنوان یکی از بخشهای طیور صنعتی استان و سایر ماکیان فعالیت میکند.
وی افزود: به منظور تنوعبخشی در تولید گوشت مرغ و سایر ماکیان و نیز کیفیتی که گوشت شترمرغ دارد، بحث پرورش آن مورد توجه قرار گرفته است.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: طبق آخرین آمار، تعداد واحدهای شترمرغ فعال دارای پروانه بهرهبرداری در استان ۱۱ واحد با ظرفیت فعال ۹ هزار و ۶۷۰ قطعه است که از این تعداد، ۴۷۰ قطعه آن مولد و مابقی پرواری است.
وی ظرفیت تولید استان را ۴۰۰ الی ۵۰۰ تن در سال اعلام کرد و گفت: پرورش شترمرغ به صورت واحدهای روستایی در حد ۱۰ الی ۲۰ قطعه هم داریم ولی ظرفیتهای روستایی خیلی تعریفی ندارد و مثل پرورش دام در استان نیست.
جعفرپور تصریح کرد: در واقع طیور روستایی بدون مجوز کار میکنند و در حوزه شترمرغ بیشتر تمرکز ما روی فعالیتهای صنعتی است چون یک دام جدید محسوب میشود که ممکن است بیماری و مسائل بهداشتی خاص خود را داشته باشد، به همین دلیل ما پرورش شترمرغ در روستا را توصیه نمیکنیم.
نظر شما