به گزارش بازار، حمید قاسمی ده چشمه، قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: هزینه دوگانه سوز کردن خودروهای مسافربر شخصی حدود ۱۲ میلیون تومان است که حدود ۹ میلیون تومان را دولت در قالب تسهیلات بلاعوض و سه میلیون تومان را متقاضی پرداخت می کند.
وی با بیان اینکه البته این موضوع شامل حال همه مسافربرهای شخصی نمی شود و تنها خودروهای پرمصرفی که در این حوزه فعال هستند مشمول خواهند شد، افزود: در این مرحله خودروهای شخصی که در تهران فعال هستند و مجوز تاکسی را دریافت کردند شامل می شوند که تعداد آن ها حدود ۳۷ هزار دستگاه می شود و فهرست این خودروها مشخص است.
قاسمی با بیان اینکه آمادگی اجرای این طرح برای ۲۰۰ هزار خودرو مسافربر شخصی شامل سرویس مدارس و تاکسی های اینترنتی در سراسر کشور وجود دارد گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، آمادگی تبدیل ۲۰۰ هزار خودرو مسافربر شخصی به دوگانه سوز وجود دارد و برای این کار فقط یک سوم هزینه از افراد دریافت می شود.
قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه خودروهای شامل این طرح باید مورد تایید سامانه های وزارت کشور باشند افزود: در صورتی که مالک خودرویی مشمول این طرح شود باید در سامانه ای که بزودی بارگذاری خواهد شد ثبت نام و پس از واریز مبلغ ۳ میلیون تومان در نوبت تبدیل قرار گیرد.
قاسمی اضافه کرد: سامانه شرکت پالایش و پخش آماده است و اکنون منتظر آماده شدن سامانه وزارت کشور هستیم و پیش بینی می شود در روزهای آینده این طرح وارد مرحله اجرایی شود. بر اساس مصوبه شورای اقتصاد یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودروی عمومی به دوگانه سوز تبدیل می شوند که این طرح اکنون در حال اجرا است و مالکان مشمول این طرح با ثبت نام در سامانه gcr.niopdc.ir می توانند خودروهای خود را دوگانه سوز کنند. این طرح برای خودروهای عمومی شامل تاکسی و وانت رایگان است.
نظر شما