مهدی کاکاخانی در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار کرد: از صنایعی که نیازمند حمایتهای علمی و دانشگاهی برای رفع مشکلات خود هستند خواسته شده که در سامانه توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار ثبت نام کنند و استان ایلام در سال گذشته توانست به صورت ۱۰۰ درصدی به اهداف ترسیمی دست یابد.
وی با تشریح کامل نحوه کار با سامانه تاپ برای حاضران ادامه داد: طرح ملی تاپ برای توسعه فناوری در صنایع و مشارکت هر چه بیشتر بین صنعت و دانشگاه ایجاد شده است.
کاکاخانی افزود: در این طرح در کنار کمک به صنعت برای استفاده از دانش و علم به منظور ورود فناوری به تولیدات صنایع از ظرفیت های دانشگاه استفاده شده است.
رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری صمت ایلام تصریح کرد: در طرح ملی تاپ از پایان نامه های دانشجویان برای کمک به صنعت بهره گیری شده و دانشجویان نیز امکان فعالیت در کارگاه ها و آزمایشگاه های صنایع برای ارائه راهکار به صنعت به منظور حل مشکلات خود توسط دانش را دارند.
وی ادامه داد: در کنار کمک به صنایع برای حل مشکلات آن ها با کمک علم و فناوری می توان برای فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز زمینه ایجاد شغل و یا کارآفرینی را نیز فراهم کرد.
رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صمت ایلام عنوان کرد: دانشجویان و اساتید دانشگاه ها در این سامانه برای مشارکت با صنایع ثبت نام کنند و بر اساس توانمندی علمی که دارند با صنایع مربوطه همکاری کنند.
کاکاخانی گفت: تاکنون ۳۱ واحد صنعتی و معدنی استان در سامانه طرح تاپ ثبت نام شده است.
نظر شما