به گزارش بازار به نقل از شاتا، بهمن حسین زاده افزود: نمایشگاه هایی از این دست نقش مهمی در ارتقای دانش فنی و مهندسی، تبادل اطلاعات روز، معرفی کسب و کارهای نو پا، و معرفی توان شرکت های دانش بنیان در این حوزه را خواهد داشت و موجب رونق و رقابت سالم در این صنعت می شود.
وی اضافه کرد: ایران در زمره کشورهای پیشگام در تولید محصولات متنوع کشاورزی، لبنی و مواد غذایی بوده است که با روند توسعه و تحقق سیاست ها، این بخش می تواند سهم مناسبی در صادرات غیر نفتی داشته باشد.
حسین زاده با اشاره به رقابت در روند صنعتی شدن کشاورزی و فاصله گرفتن از کشاورزی سنتی به مدرن گفت: با تکیه بر توان داخلی، در نمایشگاه امسال تلاش شده است زمینه حضور تولید کنندگان موفق و فناوران فعال این حوزه فرآهم آید.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعتی، ابداعات و فرآورده های جدید در معرض دید متخصصان قرار می گیرد و با ایجاد بستر مناسب ارائه نیازها به ارتقای صنعت کشاورزی و مواد غذایی کمک می نماید.
حسین زاده افزود: اقدامات مهمی در راستای اقتصاد مقاومتی توانمند سازی و رونق اقتصاد روستایی با نوسازی و راه اندازی واحد های تولیدی و صنعتی و کشاورزی در دولت به سرانجام رسیده است که با افزایش بهره وری می تواند نوید بخش خودکفایی کامل و توسعه صادرات محصولات متنوع ایرانی را به همراه بیاورد.
وی با اشاره به نقش روز افزون نمایشگاه ها در رشد و توسعه صنعتی ایران به ثبات در تصمیم گیری و سیاست گذاری درست در حوزه صادرات محصولات کشاورزی و غذایی از مجاری نمایشگاه های تخصصی صادرات محور افزود: بازار سازی، بسته بندی با کیفیت، تبلیغات و برند سازی و برآورده ساختن نیاز های کشورهای همسایه از مهمترین ضروریات توسعه فرآورده های کشاورزی و غذایی است که اعتماد لازم را در خریداران و بازرگانان خارجی پر رنگ تر می نماید.
مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی تصریح کرد: با توجه به نیروی انسانی ماهر دانش آموختگان و متخصصان کار آزموده، خاک حاصلخیز، تنوع اقلیم و آب و هوای مناسب ایران با قابلیت های کم نظیری در کشاورزی و صعنت غذا برخوردار است.
نظر شما