به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی نیروگاه سیکل ترکیبی بناب، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی در بازدید از طرح ساخت نیروگاه کلاس F سهند بناب گفت : بر اساس سیاستهای وزارت نیرو و صنعت برق کشور برای استفاده بهینه از منابع به ویژه سوخت مصرفی نیروگاهها و افزایش بازده تولید، طرح ساخت این نیروگاه در برنامه توسعه تولید برق کشور قرار گرفته است.
محسن طرزطلب افزود: این نیروگاه شامل یک واحد توربین گاز از نوع کلاس زیمنس SGTS-۴۰۰۰F به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات و یک واحد توربین بخار به ظرفیت ۱۴۴ مگاوات است.
وی افزایش ظرفیت تولید برق منطقه، تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور، کمک به افزایش پایداری شبکه، پاسخ به نیاز روزافزون رشد مصرف برق منطقه، استفاده از حداکثر توان مهندسی داخل کشور و ارتقای دانش فنی در ساخت نیروگاههای حرارتی و اشتغالزایی را از جمله اهداف این طرح اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی گفت: بخش گاز نیروگاه در صورت تامین منابع ریالی مورد نیاز سال ۱۴۰۱ وارد مدار خواهد شد و بخش ارزی طرح از منابع برق صادراتی تامین شده است، ولی مشکل فعلی ادامه ساخت چنین نیروگاههایی تامین منابع ریالی مورد نیاز است.
طرزطلب گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته درصدی از سهام نیروگاهها به صورت خرد در بورس عرضه خواهد شد که در تلاشیم حداقل ۵۰ درصد از منابع این بخش نیز برای تکمیل و نوسازی نیروگاهها به صنعت برق بازگردانده شود.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با اشاره به بهبود شرایط فروش اوراق گواهی ظرفیت در کشور افزود: صنایعی که با استفاده از برق یارانهای در حال صادرات محصولات خود هستند باید در توسعه صنعت برق سهیم باشند.
ساختگاه نیروگاه کلاس F سهند در محل نیروگاه بخار سهند بناب واقع شده است که به صورت یک بلوک کامل سیکل ترکیبی اجرا میشود.
نظر شما