به گزارش بازار به نقل از صدا و سیما، سیدحسن رسولی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز شورا گفت: در بخش عملکرد حساب درآمد، شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب موظف بوده، در برش عملکردی چهار ماهه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۱۰۱ هزار و ۹۱۵ میلیارد ریال اقدام کند. طی این دوره چهار ماهه مبلغ ۵۸ هزار و ۸۰۳ میلیارد ریال معادل ۵۸ درصد درآمد کسب کرده است.
وی ادامه داد: طی چهار ماهه مذکور کسری عملکرد ۴۳ هزار و ۱۱۲ میلیارد ریال معادل ۴۲ درصد نسبت به بودجه مصوب مشاهده میشود و از کل درآمد چهار ماهه مبلغ ۱۶ هزار و ۷۱۴ میلیارد ریال معادل ۲۸ درصد آن درآمد پایدار و ۷۲ درصد آن درآمد ناپایدار است.
خزانه دار شورای شهر تهران گفت: در این دوره، شهرداری اجازه داشته حداکثر تا سقف اعتبار مصوب به مبلغ ۸۹ هزار و ۸۸۴ میلیارد ریال هزینه کند که طی دوره مذکور مبلغ ۵۷ هزار و ۷۰۴ میلیارد ریال معادل ۶۴ درصد هزینه در دفاتر ثبت شده است؛ که از این مبلغ ۹۹.۷ درصد آن بصورت پرداختهای نقدی است و ۰.۳ درصد آن غیرنقدی است.
رسولی درباره عملکرد حساب درآمد و هزینه تیر ماه نیز گفت: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب شورا موظف بوده است، در برش عملکردی تیر ماه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۲۵ هزار و ۴۷۹ میلیارد ریال اقدام کند که در این ماه مبلغ ۱۷ هزار و ۱۱۴ میلیارد ریال معادل ۶۷ درصد درآمد کسب شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: از کل درآمد تیرماه مبلغ ۴ هزار و ۷۹ میلیارد ریال معادل ۲۴ درصد آن درآمد پایدار و ۷۶ درصد آن درآمد ناپایدار است.
وی ادامه داد: شهرداری تهران در تیر ماه تا سقف ۲۲ هزار و ۴۷۱ میلیارد ریال اجازه هزینه کرد داشته که با اعلام مبلغ ۱۷ هزار و ۵۹۰ میلیارد ریال در تیر ماه تقریباً معادل ۷۸ درصد مصارف خود را منظور و ثبت کرده است؛ که از این مبلغ ۹۹.۱ درصد آن بصورت پرداختهای نقدی است و ۰.۹ درصد آن غیرنقدی است.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، تاکید کرد: کسب درآمد، نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته و از ۹۱ درصد در سال ۹۸ به ۵۸ درصد در سال جاری رسیده است. کاهش ۳۳ درصدی کسب درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل شاخص مهم و تامل برانگیز است.
رسولی گفت: کسری تحقق درآمدی ۴۲ درصدی در بسیاری از حوزههای ماموریتی شهرداری بویژه در بخش تملک داراییها آثار وضعی ناگواری میگذارد.
وی ادامه داد: از کل درآمد چهار ماهه شهرداری ۲۸ درصد آن درآمد پایدار و ۷۲ درصد آن درآمد ناپایدار است. در مدت مشابه سال گذشته از کل درآمد وصولی ۳۱ درصد آن از درآمد پایدار و ۶۹ درصد آن از درآمد ناپایدار حاصل شده است که کاهش سه درصدی درآمد پایدار نسبت به مدت مشابه سال قبل شاخص مهمی قلمداد میشود.
نظر شما