به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، امان الله طوقی اظهار داشت: کاشت ذرت دانهای که یکی از ذرت یکی از ۴ محصول اساسی و استراتژیک از خانواده غلات است در سطح ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان انجام میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: کاشت ذرت در استان به صورت دانهای و علوفهای رایج است که در فصل زراعی جاری کشاورزان استان ۶ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی خود را به کشت ذرت دانهای اختصاص دادهاند.
وی بیان کرد: پیش بینی میشود از سطح ۶ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی که این محصول در آنها کشت شده بیش از ۳۰ هزار تن دانه ذرت و ۱۸۰ هزار تن علوفه ذرت تولید شود.
طوقی عنوان کرد: کاشت ذرت دانهای در سیستان و بلوچستان از اوایل تیرماه آغاز و تا پایان مردادماه به اتمام میرسد همچنین برداشت آن نیز در اواسط مهرماه شروع میشود که میتوان گفت بیشترین کشت ذرت دانهای در شهرستانهای خاش، ایرانشهر، بمپور و دلگان انجام میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به افزایش ۶۰۰ هکتاری سطح زیر کشت ذرت دانهای استان در سال جاری گفت: در فصل کشت ذرت دانهای ۴۰ تن بذر ذرت تهیه و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
وی گفت: در حال حاضر ۳ واحد ذرت خشک کنی در شهرستانهای خاش و ایرانشهر با ظرفیت ۴۵ هزار تن در سال فعال هستند همچنین عمده مصرف ذرت در واحدهای پرورش دام و طیور در سطح استان است.
نظر شما