۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
نخستین دوره نمایشگاه خودرو، موتورسیکلت و آفرود در قم گشایش یافت

نخستین دوره نمایشگاه خودرو، موتورسیکلت و آفرود در قم گشایش یافت

نخستین دوره نمایشگاه خودرو، قطعات، موتورسیکلت، آفرود و صنایع وابسته، طی آیینی با حضور استاندار قم و شماری از مسوولان استانی در محل دائمی نمایشگاه های قم آغاز به کار کرد.

به گزارش بازار، اکبر بهنام جو استاندار قم در این آیین با تاکید بر لزوم بهبود کیفیت تولیدات و رضایت مشتریان افزود: صنایع خودرو و موتورسیکلت یکی از محورهای مهم اقتصادی کشور است و خوشبختانه در سال‌های اخیر شاهد ارتقای کیفیت محصولات و رضایت بیشتر مشتریان بوده‌ایم.

بهنام جو افزود: رضایت مشتریان کلیدی است؛ زیرا بدون مشتری، امیدی به رونق بازار در داخل یا خارج از کشور نیست. این صنعت ارزش افزوده بالایی دارد و باید با همکاری همه بخش‌ها، روند بهبود کیفیت را ادامه دهیم.

استاندار قم در ادامه به موضوع واگذاری کارخانه‌ها به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: این کار باید به‌صورت اصولی انجام شود و مهم این است که خریدار بتواند واحد تولیدی را به‌خوبی مدیریت کند، اشتغال ایجاد نماید و بهره‌وری را افزایش دهد.

بهنام جو با انتقاد از روش‌های گذشته در قیمت‌گذاری کارخانه‌ها، خاطرنشان کرد: متأسفانه در گذشته، قیمت‌گذاری‌ها توجیه اقتصادی نداشت و تولیدکنندگان تمایلی به خرید واحدها نشان نمی‌دادند. اما خوشبختانه بتازگی با الگوبرداری از روش‌های جهانی، روند بهتری آغاز شده است.

وی با اشاره به جایگاه خوب موتورسیکلت‌سازی و قطعه‌سازی در استان قم، ابراز امیدواری کرد که با حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران، بتوانیم در حوزه خودروسازی نیز به جایگاه مناسبی در کشور دست یابیم.

کد خبر: ۳۳۸٬۴۱۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha