عبدالرضا محمودی در گفتوگو با خبرنگار بازار با بیان این که نیروگاه نکا از قطب های تولید انرژی به شمار می رود، با اشاره به چالش های تولید در فصل پیک مصرف افزود: از مهرماه سال قبل برنامه ای برای تعمیرات نیروگاه تدوین شد و ۱۴ برنامه در این راستا اجرا شد.
وی گفت: تاکنون ۱۱ برنامه تعمیراتی پایان یافته است و مابقی تا پایان ماه جاری اجرا می شود تا بتوانیم با حداکثر توان در عرصه تولید گام برداریم.
وی با عنوان این که برای پیک تابستان با حداکثر توان گام بر می داریم، گفت: در فروردین ماه میزان تولید ۲۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد تولید داشتیم.
سرپرست مدیریت تولید نیروی برق نکا یادآور شد: پیش بینی می شود میزان تولید در تابستان به هزار و ۸۰۰ مگاوات برسد و در مردادماه امسال واحد تولیدی به ظرفیت ۱۸۰ مگاوات بهره برداری می شود.
محمودی کاهش ۱.۵ متری تا دو متری نیروگاه نکا را از جمله چالش ها ذکر کرد.
نظر شما