۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
۴ همت از تعهدات تامین اجتماعی در خراسان جنوبی پرداخت شد

۴ همت از تعهدات تامین اجتماعی در خراسان جنوبی پرداخت شد

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: سال گذشته این سازمان ۴۰ هزار و ۵۶۸ میلیارد ریال معادل چهار همت بابت تعهدات بلند مدت به بیمه‌شدگان و مستمری بگیران استان پرداخت کرده است.

به گزارش بازار، سید حسین فراتی روز سه‌شنبه افزود: این میزان پرداختی برای تعهدات بلندمدت شامل مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی کلی، از کار افتادگی جزئی، مستمری بازماندگان و مزایای نقدی و غیر نقدی بوده است.

وی افزود: از مجموع تعهدات پرداخت شده، ۳۹ هزار و ۵۹۲ میلیارد ریال برای حقوق مستمری بگیران و بیش از ۹۷۵ میلیارد ریال نیز بابت عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران پرداخت شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: به منظور حمایت‌های کوتاه مدت نیز مبلغی بیش از ۹۵۸ میلیارد ریال در قالب غرامت دستمزد ایام بیماری، غرامت دستمزد ایام بارداری، پروتز و اروتز ، کمک هزینه ازدواج، هزینه کفن و دفن، هزینه سفر و اقامت بیمار و همراه به آنان پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: بر اساس آمار اخذ شده تا پایان دی ماه سال گذشته تعداد ۱۳۲هزار و ۵۸۳ نفر از شهروندان این استان بیمه شده اصلی و ۹۱ هزار و ۹۱۰ نفر نیز بیمه شده اجباری و یا کارگری زیر پوشش تامین اجتماعی هستند.

فراتی تعداد مستمری بگیران، بازنشستگان و مقرری بگیران زیر پوشش این سازمان را بیش از ۳۲ هزار نفر عنوان کرد و افزود: با احتساب خانواده‌های بیمه شدگان۴۳۷ هزار و ۱۹۶ نفر از جمعیت این استان زیر پوشش این سازمان بیمه‌گر هستند که شامل ۵۰ درصد جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه بخش عمده منابع سازمان از محل حق بیمه‌ها تامین می‌شود عنوان کرد: به موقع پرداخت نشدن حق بیمه ماهیانه کارگاه‌ها، سبب انباشت بدهی و عقب افتادن پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌ها می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: مهمتر از همه، پرداخت تعهدات بلند مدت شامل مستمری بازنشستگان، از کارافتادگان و بازماندگان و نیز پرداخت تعهدات کوتاه مدت از جمله مقرری بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شدگان را با تاخیر مواجه می‌سازد و نارضایتی اجتماعی به دنبال دارد.

وی تعداد کارگاه‌های زیر پوشش این سازمان بیمه گر را ۱۳ هزار مورد ذکر کرد و گفت: از تمامی کارفرمایان می‌خواهیم که نیروهای زیر مجموعه خود را بیمه کنند تا آنان از مزایای بیمه‌ای در تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت که مهمترین آن بازنشستگی و حوزه درمان است، بهره‌مند شوند.

کد خبر: ۳۳۸٬۱۳۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha