۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
هزار و ۳۷۲ هزار تن کالا از گیلان صادر شد

هزار و ۳۷۲ هزار تن کالا از گیلان صادر شد

مدیر کل صمت گیلان از صادرات هزار و ۳۷۲ هزار تنی کالا در سال ۱۴۰۳ از استان خبر داد و گفت: این میزان طی پارسال نسبت سال قبل از آن از نظر وزنی ۹ درصد و ارزشی یک درصد افزایش داشت.

به گزارش بازار، تیمور پورحیدری روز چهارشنبه، ارزش کالاهای صادر شده را طی پارسال ۷۶۸ میلیون دلار عنوان کرد و افزود: این رقم در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۶۲ میلیون دلار بود.

وی تصریح کرد: از کل صادرات پارسال ۳۷۸ میلیون دلار مربوط به تولیدات بخش کشاورزی، ۲۳۷ میلیون دلار در بخش صنعت، ۹۳ میلیون دلار در حوزه مواد و صنایع معدنی و ۶۰ میلیون دلار شامل؛ مواد پتروشیمی و پایه نفتی بوده است.

به گفته وی، محصولات غذایی و دامی با ۴۳۷ میلیون و ۷۵۵ هزار دلار و روغن‌های حیوانی با ۲۲۲ دلار بیشترین و کمترین اقلام صادراتی را در این سال تشکیل می‌دهند.

پورحیدری اضافه کرد: همچنین در این مدت ۲ هزار و ۲۳۱ تن کالا نیز به ارزش هزار و ۴۹۱ میلیون دلار وارد شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۱۳ درصد و ارزشی ۲۵ درصد کاهش داشت. ۱۴۸۵

وی افزود: از کل این واردات ۸۳۹ میلیون دلار در حوزه صنعت، ۵۶۸ میلیون دلار در بخش کشاورزی، ۷۲ میلیون دلار مواد معدنی و صنایع معدنی، ۶ میلیون دلار مواد پتروشیمی و پایه نفتی و بخشی هم سایر اقلام بوده است.

وی تصریح کرد : همچنین ۶۳۶ کارت بازرگانی صادر، ۴۳۵ کارت تمدید و ۲۰ کارت باطل شده است.

کد خبر: ۳۳۶٬۹۳۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha