۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
برق خورشیدی به دستگاه‌های دولتی مازندران رسید
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران:

برق خورشیدی به دستگاه‌های دولتی مازندران رسید

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: تا کنون یک مگاوات از برق تولیدی پنل های خورشیدی به ادارات دولتی، بانک ها و نهادهای دولتی استان رسیده است.

به گزارش بازار، سید کاظم حسینی روز دوشنبه در جلسه بررسی ساخت نیروگاه خورشیدی جویبار اظهار کرد: با سرمایه‌گذاری ۹۰۰ میلیارد ریالی نیروگاه خورشیدی جویبار وارد مدار خواهد شد.

وی گفت: برای کاهش ناترازی انرژی در جویبار ساخت نیروگاه خورشیدی این شهرستان در دستور کار قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به راه اندازی نیروگاه برق سه مگاواتی در جویبار، اظهار کرد: تاکنون یک مگاوات برق از طریق نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات، بانک‌ها و نهادهای دولتی مازندران تولید شده است.

وی افزود: طرح نصب پنل خورشیدی بر روی سقف واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک‌های صنعتی اعلام و به‌صورت تجمعی نیز پیشنهاد شده است تا واحدها به تامین برق مورد نیاز خود بپردازند.

حسینی کارنامی همچنین تأکید کرد: این نیروگاه سه مگاواتی با نصب پنل خورشیدی از سوی وزارت نیرو و در زمین مشخص‌شده در منطقه جویبار اجرا خواهد شد.

افزایش تولید در جویبار
فرماندار جویبار هم در این جلسه اظهار کرد: در راستای توجه به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های موجود مازندران و بهره گیری از انرژی خورشیدی، جویبار به عنوان یکی از شهرستان‌های ساحلی استان در این مسیر گام برداشته است.

محمد مدانلو گفت: بر اساس دستور استاندار مازندران، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی سریع‌الاحداث در دستور کار فرمانداران قرار گرفته و اولین پروژه از این نوع، با پیگیری و هماهنگی شرکت توزیع برق استان در جویبار آغاز شد.

مدانلو خاطرنشان کرد: اعتبار مورد نیاز برای ساخت این نیروگاه خورشیدی، توسط سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق ایران «ساتبا» تامین شده است.

به گفته فرماندار جویبار، این نیروگاه با هزینه ۹۰۰ میلیارد ریالی و در زمینی به مساحت پنج هکتار احداث می‌شود و می‌تواند به تقویت زیرساخت‌های انرژی منطقه و رفع مشکلات برق شهرستان جویبار کمک کند.

تزریق ۱۶۰ مگاوات برق به صنایع استان
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران از ایجاد نیروگاه اختصاصی در شهرک‌های مهم استان خبر داد و گفت: ۱۶۰ مگاوات برق به مجموعه صنایع استان تزریق می‌شود. ‌

عبدالرضا دادبود با اشاره به بحث ناترازی انرژی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اظهار کرد: تامین انرژی برق شهرک‌های مهم استان با ایجاد نیروگاه اختصاصی و با مشارکت خود صنایع انجام می‌شود.

وی افزود: مقدمات کار انجام شده و الزاماتی در رابطه با تامین بخشی از منابع مالی و تامین اراضی مورد نیاز جهت پیگیری در دستور کار قرار گرفت.

دادبود با اشاره به اینکه ۱۶۰ مگاوات برق به مجموعه صنایع استان تزریق می‌شود، گفت: در پیک مصرف برق در تابستان با مشکل قطعی برق مواجه نباشیم.

وی در خصوص تامین انرژی برق سایر صنایع بزرگ عنوان کرد: مقرر شد اداره کل صمت استان پیگیری‌ و اقدامات لازم جهت تامین انرژی برق از طریق احداث نیروگاه کوچک یا انرژی‌های خورشیدی را به عمل آورد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه برنامه زمانبندی مدیریت مصرف انرژی در تابستان برای بخش‌های اصناف، صنایع و ادارات در قالب کمیته‌ای بررسی می شود، اظهار کرد: مقرر شد در پیک مصرف با همکاری مردم به گونه‌ای خاموشی‌ها رقم بخورد که حداکثر استفاده از توان انرژی برای مصارف خانگی و کمک به بخش صنعت انجام شود.

کد خبر: ۳۳۶٬۶۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha