۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
۱۱ پروژه عمرانی برای هزینه کرد مالیات های البرز تعیین شد

۱۱ پروژه عمرانی برای هزینه کرد مالیات های البرز تعیین شد

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز گفت: ۱۱ پروژه عمرانی برای هزینه کرد مالیات های مردم این استان با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در سال جاری تعیین شده است .

به گزارش بازار، توحید شیریزاد روز دوشنبه افزود: اکنون ۲۱ پروژه عمرانی در استان البرز مدنظر قرار گرفته که با تخصیص ۱۰۰درصدی اعتبار تا شهریورماه سال جاری مورد بهره برداری قرار می گیرند .

وی بیان کرد: تمام تلاش را برای اتمام پروژه های نیمه تمام با مشارکت مردم به کار بسته ایم .

شیریزاد گفت: استان البرز به مرکزیت کرج در سال ۸۹ تاسیس شد، اما متاسفانه این ارتقاء در تقسیمات کشوری، استان البرز را با مشکلاتی مواجه کرد چراکه این استان از زیرساخت های لازم برخوردار نبود .

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز اضافه کرد: از سوی دیگر با مهاجرت پذیری بی رویه استان البرز به سبب نزدیکی به تهران شاهد عدم تناسب بین رشد جمعیت و زیرساخت ها بودیم که سبب شد دولت در ارائه خدمات به استان از استانداردها و میانگین کشوری به شدت عقب بیافتد.

شیریزاد یاد آورشد: به رغم محدودیت‌ها، خوشبختانه در حوزه‌های مختلف پیشرفت‌های خوبی محقق شده است، به عنوان مثال در حوزه بهداشت و درمان برای اضافه شدن یک هزارو۵۰۰ تخت بیمارستانی اقدام شده و در حوزه وزارت نیرو، انرژی و آب و فاضلاب هم قدم‌های بزرگی برداشته شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز بیان کرد: این اقدامات نشان می‌دهد که مشکلات اساسی و زیرساختی استان شناسایی شده و تا چند سال آینده ظرفیت‌های بیشتری مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

کد خبر: ۳۳۶٬۴۹۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha