۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۲
۲ میلیون تن کالای غیرنفتی در بنادر مازندران تخلیه و بارگیری شد

۲ میلیون تن کالای غیرنفتی در بنادر مازندران تخلیه و بارگیری شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران گفت: سال قبل یک میلیون و ۹۵۰ هزار تن انواع کالا در بنادر نوشهر و فریدونکنار تخلیه و بارگیری شد.

به گزارش بازار، سعید کیاکجوری روز دوشنبه اظهار کرد: میزان تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بنادر نوشهر و فریدونکنار در سال گذشته، یک میلیون و ۹۵۰ هزار و ۵۲ تن بوده که نسبت به مدت مشابه قبلی ۲۸ درصد رشد داشته است.

وی افزود: در این مدت میزان صادرات کالا از بنادر نوشهر و فریدونکنار، ۲۰۷ هزار و ۳۸۵ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۱ درصد رشد داشته است.

این مقام مسوول با اشاره به رونق اقتصادی فعالیت‌های تجاری در بنادر تابعه اداره کل در سال گذشته خاطر نشان کرد: از آغاز فروردین تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، در مجموع یک میلیون و ۷۴۲ هزار و ۶۶۷ تن کالا در بنادر تابعه اداره کل تخلیه شده است که نسبت به سال ۱۴۰۲، رشد ۲۳ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر ادامه داد: کالاهای تخلیه شده شامل غلات، کاغذ و مقوا، چوب و تخته، روغن خوراکی و مواد نفتی بوده که با توجه به عملکرد رو به رشد بنادر نوشهر و فریدونکنار، میزان تخلیه این کالاها نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۲۳ درصدی برخوردار بوده است.

کیا کجوری با اشاره به رونق چشمگیر فعالیت‌های تجاری در بندر فریدونکنار در سال ۱۴۰۳ گفت: عملکرد بندر فریدونکنار در این مدت در بخش تخلیه و بارگیری کالا، نسبت به مدت مشابه قبلی ۳۷ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: محصولات کشاورزی، مواد معدنی، مواد غذایی و مصالح ساختمانی از مهم‌ترین کالاهای صادراتی از بنادر نوشهر و فریدونکنار به کشورهای همسایه به شمار می‌رود.

کد خبر: ۳۳۴٬۱۵۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha