۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲
آمار نهایی سفرهای نوروزی اعلام شد

آمار نهایی سفرهای نوروزی اعلام شد

ستاد سفر اعلام کرد از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین‌ماه امسال، ۳۶ میلیون و ۵۱۹ هزار و ۶۷۱ نفر سفر رفتند و ۶۰ میلیون و ۹۷۰ هزار و ۵۲۳ نفر شب اقامت ثبت شده است.

به گزارش بازار،‌ سیدمصطفی فاطمی، دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با پایان تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ با اعلام جزئیات آماری، پرونده سفرهای نوروز امسال را بست. او با این یادآوری که در آمارگیری سفرهای نوروزی، شاخص‌هایی چون اسکان، میزان مصرف سوخت، تردد جاده‌ای، میزان مصرف پسماند در مقصد و فضای ابری تلفن همراه درنظر گرفته شده است، افزود: آمار تجمیعی اقامت ثبت شده در مراکز اقامتی رسمی، نیمه‌رسمی و اضطراری از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ۶۰ میلیون و ۹۷۰ هزار و ۵۲۳ نفر شب اقامت ثبت شده است که از این میان، اقامت ۱۰ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۴۳۳ نفر شب در مراکز رسمی ثبت شده است.

به گفته دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، در استان‌های خراسان رضوی، مازندران، گیلان، ‌فارس، هرمزگان، اصفهان، یزد، خوزستان، کرمان و اردبیل، بیشترین اقامت نوروزی ثبت شده است.

فاطمی افزود: اقامت در کلاس‌های درس آموزش و پرورش و مراکز اقامتی فرهنگیان نیز سه میلیون و ۵۱۶ هزار و ۵۵۶ نفرشب بوده که نسبت به نوروز سال گذشته ۱۵ درصد رشد را تجربه کرده است. همچنین در بقاع متبرکه زیرنظر اوقاف ۳۵۹ هزار و ۶۰۱ نفر شب اقامت ثبت شده است.

او ادامه داد: تا ۱۵ نوروز ۳۶ میلیون و ۵۱۹ هزار و ۶۷۱ نفر سفر رفته‌اند و شهرهای مشهد، شیراز، تهران، اصفهان، بندرعباس، قم، کرج، رشت، اهواز، خرم آباد، بوشهر، قشم، یزد، بندرگناوه، کرمانشاه، بندر انزلی، تبریز، همدان، نوشهر، گرگان، ساری، درگهان، کیش، دزفول، زنجان، رامسر، چالوس، آمل، بابلسر، اردبیل، کاشان، سمنان، محمودآباد، لاهیجان، شاهرود، مرزن آباد، لوندیل، بابل، چمستان و شوشتر به ترتیب بیشترین تعداد مسافر را در تعطیلات نوروز داشته‌اند.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ادامه داد: از آغاز طرح سفرهای نوروزی، یک دستگاه به این ستاد اضافه شد اضافه شد، که وزارت ارتباطات بود و باعث شد از داده‌های حاصل از تردد موبایل‌ها نیز مطلع شویم که بر اساس تردد موبایل نسبت به سال گذشته دو درصد افزایش صورت گرفته است.

فاطمی بیان کرد: تمام این آمارها با درصدی از خطا مواجه است.

دبیر ستاد سفر همچنین گفت: در نوروز امسال آمار غرق‌شدگی و مسمومیت با گاز CO نیز کاهش داشته است و اطلاعات منتشر شده از سوی ستاد باعث شد بسیاری از مخاطرات کمتر شود.

کد خبر: ۳۳۳٬۹۹۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha