به گزارش بازار، علی بلالی در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس اظهار کرد:این استان با دارا بودن ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و ۶۳ شهرک و ناحیه صنعتی در حال واگذاری، نقشی اساسی در توسعه صنعتی ایفا میکندو ازاینرو، مدیریت کارآمد و برنامهریزی دقیق در این حوزه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، یکی از چالشهای اساسی صنایع و شهرکهای صنعتی را ناترازی انرژی، بهویژه در حوزه برق، عنوان کرد و گفت: این مسئله مشکلاتی برای فعالیتهای صنعتی ایجاد کرده است و بر همین اساس، سازمان برنامهریزی ویژهای برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، خصوصاً انرژی خورشیدی، در دستور کار قرار داده است.
وی با اشاره به تأکیدات وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل این سازمان بر این موضوع افزود: توجه به تولید انرژی خورشیدی در شهرکها و نواحی صنعتی، بهعنوان یک راهکار اساسی، در اولویت پیگیریهای سازمان قرار گرفته است و باتوجه به ظرفیت های فارس پیشنهاد میکنم در شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس، فردی مشخص برای پیگیری این موضوع تعیین شود تا اقدامات اجرایی در این حوزه سرعت بگیرد.
بلالی با اشاره به شعار سال، تحقق این راهبرد را یکی از مأموریتهای اصلی سازمان برشمرد و گفت: سرمایهگذاری در تولید و ایجاد زیرساختهای صنعتی، یکی از وظایف مهم سازمان و شرکتهای استانی است که نقش تعیینکنندهای در توسعه اقتصادی کشور دارد.
وی افزود: صنعتگران، سرمایهگذاران و کارآفرینان، سرداران جبهه اقتصادی کشور هستند و حمایت از آنها، یکی از مهمترین وظایف ماست.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه سخنان خود، از زحمات و تلاشهای سید مسعود عظیمی، مدیرعامل پیشین شرکت شهرکهای صنعتی فارس، تقدیر و تشکر کرد و برای عباس برنهاد، مدیرعامل جدید، آرزوی موفقیت در انجام مأموریتهای محوله کرد.
او با اشاره به گستردگی و وسعت فعالیتهای شرکت شهرکهای صنعتی فارس، تصریح کرد: این شرکت یکی از مهمترین بخشهای صنعتی کشور است که مدیریت آن، نیازمند تلاش، برنامهریزی دقیق، تعامل با صنعتگران و فعالان اقتصادی، همکاری با مدیران استانی و همراهی با مدیریت ارشد استان است.
بلالی در پایان ابراز امیدواری کرد که با مدیریت جدید، همراهی کارکنان و مشارکت صنعتگران، مسیر توسعه و رونق اقتصادی در شهرکهای صنعتی فارس با سرعت بیشتری دنبال شود.
مشاور مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و مدیر حوزه مدیرعامل و روابط عمومی سازمان نیز در این مراسم با اشاره به فرآیند انتخاب مدیرجدید شرکت شهرکهای صنعتی فارس اظهار کرد: سیاست سازمان بر مبنای شایستهگزینی، انتخاب دقیق و ارزیابی جامع همراه با حساسیت بالا برای تعیین مدیران توانمند است. در همین راستا، گزینههای مختلف با دقت بررسی شدند و در نهایت، آقای برنهاد به عنوان سرپرست این شرکت برگزیده شد.
سید فرجام کمانه تأکید کرد: انتخاب مدیرعامل جدید شرکت شهرکهای صنعتی فارس در یک فرآیند حرفهای، مطابق با آییننامه انتظامبخشی مصوب هیئت وزیران برای شرکتهای دولتی و از طریق یک سازوکار شفاف و ارزیابی دقیق انجام شده است واین انتخاب بر اساس خرد جمعی و بررسی نیروهای توانمند صورت گرفت که همگی از سوابق مدیریتی و آشنایی کامل با مسائل شرکت شهرکهای صنعتی برخوردار بودند.
کمانه ابراز امیدواری کرد که با توجه به سوابق مدیریتی و تجربیات مؤثر آقای برنهاد در سطوح مختلف کارشناسی، مدیریت و معاونت در شرکت شهرکهای صنعتی فارس، و همچنین شناخت کامل از حوزههای مأموریتی، تعامل خوب با صنعتگران، مدیران استانی و نمایندگان مجلس، وی بتواند در انجام مأموریتهای محوله موفق باشد و شاهد ارتقای شاخصهای عملکردی و وضعیت شرکت باشیم.
او با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سال سرمایهگذاری برای تولید» تأکید کرد: تحقق این شعار نیازمند تحرک مضاعف در شرکت شهرکهای صنعتی فارس است و بر این اساس، باید با وفاق، همدلی، تعامل و همکاری بیشتر، شاهد شرکتی پویا و فعال در تمامی عرصهها باشیم.
مشاور عالی مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران یکی از مهمترین انتظارات از مدیریت جدید شرکت را شایستهگزینی و شایستهپروری دانست و افزود: منابع انسانی، به عنوان مهمترین سرمایه شرکت، باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد تا زمینه بروز و ظهور توانمندیهای نیروهایی که تاکنون فرصت کافی برای اثبات خود نداشتهاند، فراهم شود.
وی در ادامه از زحمات سید مسعود عظیمی، مدیرعامل پیشین شرکت شهرکهای صنعتی فارس، تقدیر کرد و اظهار داشت: ایشان در دوران مسئولیت خود با رعایت اخلاق و تعهد کاری به وظایفشان عمل کردند. اکنون شرکت با مدیریت جدید نیازمند تحرک مضاعف برای تحقق اهداف، برنامهها و مأموریتهای خود است و انتظار میرود که سال ۱۴۰۴، سال پویایی بیشتر شرکت باشد.
کمانه در خصوص تحقق شعار سال نیز تأکید کرد: علاوه بر فراهم کردن بسترهای لازم برای سرمایهگذاری در بخش تولید، که از مأموریتهای اصلی شرکت و اولویت امسال است، باید به صنایع کوچک توجه ویژهای داشت وسرمایهگذاری و فعالیت کیفی با رویکرد حمایتی و توانمندسازی صنایع مستقر ضروری است تا ضمن حمایت از واحدهای تولیدی فعال، به سمت کیفیسازی، ارتقای توانمندی تولید داخل، توسعه تولید صادراتمحور، افزایش بهرهوری و توانمندسازی نیروی انسانی در صنایع حرکت کنیم.
نظر شما