۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۰
ترامپ: به ایران گفتم که از هر طریقی شده باید با آمریکا مذاکره کنید

ترامپ: به ایران گفتم که از هر طریقی شده باید با آمریکا مذاکره کنید

ایران از حوثی ها حمایت می‌کند، حوثی ها امروز آرزو می‌کنند که آمریکا دیگر به آنها حمله نکند.

به گزارش بازار، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بدون اشاره به رویکرد غیرسازنده در خصوص شروطی که برای مذاکره با تهران قرار داده است، مدعی شد: به ایران گفته‌ایم که باید هر شکلی با ما مذاکره کند.

درحالی که همچنان حملات انصارالله به سرزمین‌های اشغالی و نیز یگان دریایی آمریکا در دریای سرخ ادامه دارد، ترامپ ادعا کرد: حوثی‌ها در حال فرار هستند و نیروهای ما بدترین عناصر این گروه را از بین بردند.

وی با تکرار ادعای خود و با وجود اظهارات مقامات یمنی درخصوص اینکه آن‌ها در تصمیم گیری‌ها خود مستقل عمل می‌کنند، مدعی شد: حوثی‌ها از ایران حمایت دریافت می‌کنند و امیدوار بودند که هدف حملات ما قرار نگیرند.

ترامپ بدون اشاره به شکست ارتش آمریکا در رویارویی با انصارالله و توسل واشنگتن برای اعزام ناو دیگر به آب‌های منطقه ادعا کرد: حمله به حوثی‌ها موفقیت‌آمیز بود و اطلاعات مطرح‌شده در این مورد محرمانه نبود.

کد خبر: ۳۳۲٬۹۳۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha