۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
مذاکرات خانواده ترامپ برای خرید سهام شعبه آمریکایی بایننس

مذاکرات خانواده ترامپ برای خرید سهام شعبه آمریکایی بایننس

خانواده دونالد ترامپ (Donald Trump) در حال مذاکره با بایننس (Biannce)، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان، برای خرید سهام در شعبه آمریکایی آن هستند.

به گزارش بازار، وال استریت ژورنال (Wall Street Journal) در گزارشی مدعی شده نمایندگان خانواده دونالد ترامپ (Donald Trump) در حال مذاکره با بایننس (Biannce)، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان، برای خرید سهام در شعبه آمریکایی آن هستند.

این مذاکرات همزمان با تلاش‌های چانگپنگ ژائو (Changpeng Zhao)، بنیانگذار میلیاردر بایننس معروف به CZ، برای دریافت عفو ریاست جمهوری پس از گذراندن چهار ماه حبس در ارتباط با پرونده ۴.۳ میلیارد دلاری بایننس با مقامات آمریکایی در سال ۲۰۲۳ صورت می‌گیرد.

اما ژائو با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) این گزارش را تکذیب کرده و نوشته: «متأسفم که ناامیدتان می‌کنم. وال استریت ژورنال حقایق را اشتباه گزارش کرده است. من هیچ مذاکره‌ای درباره معامله بایننس آمریکا با… خب، هیچکس نداشته‌ام.»

کد خبر: ۳۳۱٬۳۳۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha