۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
۳ شناور حامل قاچاق در آب‌های استان بوشهر توقیف شد

۳ شناور حامل قاچاق در آب‌های استان بوشهر توقیف شد

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف ۳ شناور با کشف ۵۹ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر خبر داد.

به گزارش بازار، سرهنگ عبدالله خسروی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرزبانان در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز و حمایت از تولید داخلی، طی روزهای گذشته موفق شدند حین کنترل شناورهای عبوری، سه فروند شناور تجاری حامل کالای قاچاق را متوقف کنند.

وی افزود: مأموران در بازرسی دقیق از شناوران توقیف شده، ۲ هزار و ۱۰۰ ثوب انواع پوشاک، ۲ هزار و ۱۰۸ لوازم آرایشی و بهداشتی، چهار دستگاه جوان سازی پوست، انواع لوازم خانگی شامل تلویزیون، فریزر و یخچال و ده‌ها قلم کالا را که به صورت قاچاق و با هدف عرضه در بازار داخلی کشور بارگیری شده بود، کشف کردند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر در ادامه با اشاره به دستگیری سه متهم به اتهام حمل بار قاچاق، تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای مکشوفه را ۵۹، میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برآورد کرده‌اند که پس از تشکیل پرونده مقدماتی به همراه متهمان تحویل مراجع قانونی شدند.

سرهنگ خسروی خاطرنشان کرد: تلاش فرماندهی مرزبانی استان برای مبارزه با اخلالگران اقتصادی با تمام توان ادامه دارد و با مخلان پدیده‌ی شوم قاچاق کالا برخورد قاطعانه خواهد شد.
کد خبر

کد خبر: ۳۳۰٬۶۶۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha