به گزارش بازار، رضا نیکروش اظهار کرد: در ۱۱ ماهه سال جاری، ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار کالا به وزن ۷ میلیون و ۱۸۰ هزار تن از طریق گمرکات استان کرمانشاه به خارج از کشور صادر شده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، از نظر ارزش ۳ درصد و از نظر وزن ۸ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به سهم گمرکات مختلف استان از این صادرات افزود: گمرک پرویزخان با صادرات ۸۹۰ میلیون و ۱۳۷ هزار دلار کالا به وزن ۲ میلیون و ۶۴۶ هزار تن، بیشترین میزان صادرات را در بین گمرکات استان داشته است. پس از آن، گمرک خسروی با ۸۷۳ میلیون دلار صادرات و وزن یک میلیون و ۷۸۷ هزار تن در جایگاه دوم قرار دارد.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه همچنین به گمرک سومار اشاره کرد و گفت: این گمرک با صادرات ۷۹۷ میلیون دلار کالا به وزن یک میلیون و ۶۸۸ هزار تن، رتبه سوم را در بین گمرکات استان دارد.
نیکروش در ادامه به میزان صادرات سایر گمرکات استان پرداخت و تصریح کرد: در این مدت، گمرک شیخ صله ۵۱۹ میلیون دلار کالا به وزن ۶۲۳ هزار تن و گمرک شوشمی ۴۴ میلیون دلار کالا به وزن ۳۷۰ هزار تن صادر کردهاند.
وی درباره عمده کالاهای صادراتی از گمرکات استان کرمانشاه بیان کرد: میلگرد و آهنآلات، کاشی و سرامیک، میوه و ترهبار، سنگهای ساختمانی، لبنیات، انواع محصولات پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف از مهمترین اقلام صادراتی استان در این مدت بودهاند.
نیکروش در پایان بر اهمیت توسعه زیرساختهای گمرکی استان تاکید کرد و گفت: با توجه به رشد صادرات، تقویت زیرساختهای گمرکی میتواند موجب افزایش ظرفیت صادرات و تسهیل تجارت با کشورهای هدف شود.
نظر شما